Ritta
Fanka BB :)
Jak nie będziea mąż?
![]()
No tak
Wiesz, ja na poczatku sporo korzystalam z pomocy mamy (bo pracowalam) a m. zawsze czesto jezdzil na rozne delegacje. Ale ty bedziesz miala najwieksza pomoc na miejscu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nie będziea mąż?
![]()
domka,bella,fimka i lisica a wy kiedy startujecie? robicie testy owu czy cały miesiąc działacie?my teraz stopujemy żeby nabrać mocy
![]()

Miło, że jesteście z nami. Będzie nas wszystkich więcej na sierpniówkach haha :-)
No i mąż będzie więcej w domu jak piszesz - tylko pogratulować. Gratuluję :-)
ja z tego korzystałam w trakcie uprawiania sportu, gdzie w moich hobbystycznych warunkach nie było miejsca ani czasu na kombinowanie z normalnymi kroplami, bo prędzej wsadziłabym sobie je do oka całe z butelką
Robi to na mnie bardzo duże wrażenie, bo ja zimą jestem jak jakiś misiak - tylko bym się schowała pod kołdrę. Nie mam motywacji, bo moje hobby (bardzo wymagające fizycznie) jest tylko sportem sezonowym więc zimą czuje się na siłach tylko wskoczyć pod koc :-) Ale dzisiejsze zadanie (które wykonam!) jest zainspirowane Tobą
Śluzu płodnego nie widzę ale wiecie co, ja go chyba nigdy nie widziałam. Czytałam sporo opisów jak on ma wyglądać i zwyczajnie nie mogę sobie czegoś takiego przypomnieć. W zeszłym cyklu próbowałam się go dopatrzeć ale chyba zaczęłam już po Ovu, w każdym razie mogłam przegapić. Teraz jeszcze może za wcześnie ale ja naprawdę nie widzę różnicy w śluzie tuż po @ a obecnym. Czy to jest możliwe, że nie mam płodnego w ogóle? Czy po prostu wychodzi na jaw mój ciemnogród i ślepota? :-)