reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Bunia witaj, trzymam kciuki za spełnienie Twojego szczęścia, należy Ci się:tak:

Hmm.. jak w tym cyklu nie wyjdzie to też pomyślę nad "wspomagaczami" śluzu, bo mi się wydaje, że z moim płodnym to jakoś tak cienko:dry: Za to zauważyłam teraz coraz więcej białego kremowego śluzu, ale boję się, że się za bardzo nakręcam, czemu ja jestem takim niecierpliwcem?!:wściekła/y:

Kusiak widzę u Ciebie też się zaczęło wyszukiwanie objawów, to chyba nieuniknione w naszym stanie takie nakręcanie się:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie, to dołączam i ja. Mamy już 3,5 letnią córcię i ostatnio stwierdziliśmy z mężem, że już czas najwyższy postarać się jej o rodzeństwo. Już zaczęliśmy;( Termin najbliższej @ 26.11 - oby jej nie było:D
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco

Bubbles nie tylko Ty :-) mi kiedyś im bardziej zależało na czymś to tego nie miałam, kiedy popuściłam.. zmiany, zmiany, więc CZEKAM SPOKOJNIE na odpowiedni moment ;-)

Amallie następny cykl będzie Wasz!!

Witaj Myszencja
:-)

Ostatnia edycja:
Amaliee a miałam już w planach Cię wywoływać gdzieś się podziewasz:tak: Szabloniki są gotowe, teraz tylko szycie zostało, więc są w trakcie produkcji, ale mam nadzieję, że jednak los spłata Ci figla i szybciej zrobisz mężusiowi niespodziankę, trzymam mocno kciukasy za Ciebie &&&!! A mieszkanie macie już wybrane? Tylko formalności wam zostały czy jesteście na etapie szukania? Pamiętam jak u nas z tym jazdy były i tyle rzeczy do ogarnięcia, że szok:szok:

Myszencja82 Witaj;-) Trzymam kciuki, żeby @ jednak nie przyszła:))

Ja z tego stresu mojemu taką awanturę i fochy dzisiaj robiłam bez powodu, że aż mi głupio było, a ile się przy tym napłakałam, wstyd:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam ponownie.
Ja juz po pilatesie. To byl dobry wybor po 2-tygidniowej przerwie bo i tak pewnie bede obolala a tu na staranka trzeba miec sile :)

Witam nowa staraczke.

Mexi u mnie problem w tym ze chce wrocic na caly etat a pracuje pon-czw 8-17 a pt 8-14.
A do pomocy nikogo. Bedzie ciezko.

Ostatnia edycja:
Amaliee
Uuu.. no to już całkiem zadanie utrudnione tak na odległość, tym bardziej, że wybór mieszkania to nie jakaś błahostka tylko poważna decyzja, raczej na parę lat. A nie dało, by rady tej Twojej ósemki szybciej zrobić? Żeby nie marnować kolejnego miesiąca jak Twój z delegacji wróci:tak:

Zmywam się już do łóżka, bo mój ma nocki i pewnie mnie obudzi jak wróci o 6, a potem ok. 7 jak się będzie kładł do łóżka, nie lubię takiego wybudzania, więc kładę się szybciej, żeby w miarę wyspana być do tej pory jak wróci, a potem sobie tylko leniuchować w łóżku(bo ja nie umiem tak od razu wstać, muszę swoje wyleżeć:p).

Dobranoc i trzymam kciuki jakby któraś jutro z rana zatestowała &&& :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry