reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Bunia witaj, trzymam kciuki za spełnienie Twojego szczęścia, należy Ci się
Hmm.. jak w tym cyklu nie wyjdzie to też pomyślę nad "wspomagaczami" śluzu, bo mi się wydaje, że z moim płodnym to jakoś tak cienko
Za to zauważyłam teraz coraz więcej białego kremowego śluzu, ale boję się, że się za bardzo nakręcam, czemu ja jestem takim niecierpliwcem?!
Kusiak widzę u Ciebie też się zaczęło wyszukiwanie objawów, to chyba nieuniknione w naszym stanie takie nakręcanie się

Hmm.. jak w tym cyklu nie wyjdzie to też pomyślę nad "wspomagaczami" śluzu, bo mi się wydaje, że z moim płodnym to jakoś tak cienko

Kusiak widzę u Ciebie też się zaczęło wyszukiwanie objawów, to chyba nieuniknione w naszym stanie takie nakręcanie się

Ostatnia edycja:
Myszencja82
Fanka BB :)
Witajcie, to dołączam i ja. Mamy już 3,5 letnią córcię i ostatnio stwierdziliśmy z mężem, że już czas najwyższy postarać się jej o rodzeństwo. Już zaczęliśmy;( Termin najbliższej @ 26.11 - oby jej nie było
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco
Adelo
Fanka BB :)
Bubbles nie tylko Ty :-) mi kiedyś im bardziej zależało na czymś to tego nie miałam, kiedy popuściłam.. zmiany, zmiany, więc CZEKAM SPOKOJNIE na odpowiedni moment ;-)
Amallie następny cykl będzie Wasz!!
Witaj Myszencja :-)
Amallie następny cykl będzie Wasz!!
Witaj Myszencja :-)
Ostatnia edycja:
BubblesGirl
Amaliee a miałam już w planach Cię wywoływać gdzieś się podziewasz
Szabloniki są gotowe, teraz tylko szycie zostało, więc są w trakcie produkcji, ale mam nadzieję, że jednak los spłata Ci figla i szybciej zrobisz mężusiowi niespodziankę, trzymam mocno kciukasy za Ciebie &&&!! A mieszkanie macie już wybrane? Tylko formalności wam zostały czy jesteście na etapie szukania? Pamiętam jak u nas z tym jazdy były i tyle rzeczy do ogarnięcia, że szok
Myszencja82 Witaj;-) Trzymam kciuki, żeby @ jednak nie przyszła
)
Ja z tego stresu mojemu taką awanturę i fochy dzisiaj robiłam bez powodu, że aż mi głupio było, a ile się przy tym napłakałam, wstyd

Myszencja82 Witaj;-) Trzymam kciuki, żeby @ jednak nie przyszła
Ja z tego stresu mojemu taką awanturę i fochy dzisiaj robiłam bez powodu, że aż mi głupio było, a ile się przy tym napłakałam, wstyd

Ostatnia edycja:
Witam ponownie.
Ja juz po pilatesie. To byl dobry wybor po 2-tygidniowej przerwie bo i tak pewnie bede obolala a tu na staranka trzeba miec sile
Witam nowa staraczke.
Mexi u mnie problem w tym ze chce wrocic na caly etat a pracuje pon-czw 8-17 a pt 8-14.
A do pomocy nikogo. Bedzie ciezko.
Ja juz po pilatesie. To byl dobry wybor po 2-tygidniowej przerwie bo i tak pewnie bede obolala a tu na staranka trzeba miec sile
Witam nowa staraczke.
Mexi u mnie problem w tym ze chce wrocic na caly etat a pracuje pon-czw 8-17 a pt 8-14.
A do pomocy nikogo. Bedzie ciezko.
Ostatnia edycja:
BubblesGirl
Amaliee
Uuu.. no to już całkiem zadanie utrudnione tak na odległość, tym bardziej, że wybór mieszkania to nie jakaś błahostka tylko poważna decyzja, raczej na parę lat. A nie dało, by rady tej Twojej ósemki szybciej zrobić? Żeby nie marnować kolejnego miesiąca jak Twój z delegacji wróci
Zmywam się już do łóżka, bo mój ma nocki i pewnie mnie obudzi jak wróci o 6, a potem ok. 7 jak się będzie kładł do łóżka, nie lubię takiego wybudzania, więc kładę się szybciej, żeby w miarę wyspana być do tej pory jak wróci, a potem sobie tylko leniuchować w łóżku(bo ja nie umiem tak od razu wstać, muszę swoje wyleżeć
).
Dobranoc i trzymam kciuki jakby któraś jutro z rana zatestowała &&& :-)
Uuu.. no to już całkiem zadanie utrudnione tak na odległość, tym bardziej, że wybór mieszkania to nie jakaś błahostka tylko poważna decyzja, raczej na parę lat. A nie dało, by rady tej Twojej ósemki szybciej zrobić? Żeby nie marnować kolejnego miesiąca jak Twój z delegacji wróci

Zmywam się już do łóżka, bo mój ma nocki i pewnie mnie obudzi jak wróci o 6, a potem ok. 7 jak się będzie kładł do łóżka, nie lubię takiego wybudzania, więc kładę się szybciej, żeby w miarę wyspana być do tej pory jak wróci, a potem sobie tylko leniuchować w łóżku(bo ja nie umiem tak od razu wstać, muszę swoje wyleżeć
Dobranoc i trzymam kciuki jakby któraś jutro z rana zatestowała &&& :-)
Ostatnia edycja:
Takma dość dojazdów. A tak o wiele więcej bedzie w domu
![]()
A nie ma szans na sluzbowe ?
reklama
Służbowe i owszem - na totalnym zadupiu. Po za tym, 5 lat temu dostał kawalerkę, którą wykupił.
To wszystko jasne
Fajnie ze juz nie bedziecie na odleglosc. Tylko do rodziny daleko i nie bedzie mial kto pomoc przy dzieciach.