reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Inis - oczywiście, może byc tak, że nie występuje u Ciebie śluz płodny, ale tylko na zewnątrz. Może gdybyś zbadała wewnątrz, przy szyjce, coś by było ;) Jeśli nie, to zastanowiłabym się nad jakimiś suplementami, dzięki ktorym pojawia się lub zwiększa ilośc śluzu.

Anulka - jak się dziś czujesz?

Tak mi się nieeeeee chce dziś pracować, a tu jeszcze 7h... Ech... :confused2:
U mnie 9dc, zaczyna się pojawiać więcej lepkiego... Starania intensywne zaczynam od nd, a testy owu od wt-śr.

Fimka - no to mnie zaskoczyłaś. Ale jeśli nie mam go na zewnątrz to i tak są szanse na poczęcie? Tylko jak sądzę utrudnione? Muszę chyba jeszcze poczytać chociaż mam wrażenie, że jeszcze trochę się dowiem i będę już wiedzieć więcej niż znajomi studiujący położnictwo ;) :D

Fimka - no to mnie zaskoczyłaś. Ale jeśli nie mam go na zewnątrz to i tak są szanse na poczęcie? Tylko jak sądzę utrudnione? Muszę chyba jeszcze poczytać chociaż mam wrażenie, że jeszcze trochę się dowiem i będę już wiedzieć więcej niż znajomi studiujący położnictwo ;) :D

Inis przeczytaj krótki artukuł:
Nie widzę u siebie śluzu płodnego (rozciągliwego)? Co to może oznaczać?

Nie martw się, bo może rzeczywiście jest ale wewnątrz ;)
Pij siemię i syrop wykrztuśny, jedz wiesiołek i pojawi się - u mnie się pojawił (na zewnątrz, bo wewnątrz może i był) ;)

Ostatnia edycja:
Witam.

inis dziękuję za miłe słowa :happy:
U mnie też na ogół marnie ze śluzem i tak jak napisała Fimka, muszę tam "zajrzeć" żeby go zbadać. A szanse na poczęcie oczywiście że są. Ważne, żeby był w szyjce i pozwolił plemniczkom dotrzeć do macicy :tak:

Fimka - widzę, że plan na wieczór już masz ;-) U mnie też plan na dziś, ale chyba w lasku po drodze do rodziców :-) Bo u rodziców i z dzieckiem w pokoju jakoś tego nie widzę :zawstydzona/y:

katka czyli jutro test. trzymam &&&

reklama
Do góry