ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Iwonka-Biedronka
masz tyle tych testów:d
ja bym testowała dzis
ja bym testowała dzis
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
iwonka-biedronka ja tez bym nie czekala...skoro tyle ich masz.....a co do tego ze przed terminem @ wychodzi pozytyw a potem negatyw....to trochę naciągane mi się wydaje....prędzej ci pokaze ze jest negatywnie bo beta może być jeszcze tak mala ze nie wykaze....ale nie odwrotnie![]()
(w tym 3 poronienia koło 6 tc) Ale w tym przypadku jest już coś nie tak.
Tak testuję jutro, czuję się ok, objawów mam mało poza zakuciem prawego jajnika i większej ilości śluzu, no i jakaś taka bardziej senna jestem cały czas, ale jakoś nie czuję się tak jak zawsze przed @, no zobaczymy co z tego będzie, mam nadzieję, że się nie rozczaruję
Dawaj nam tutaj duuużo fluidków
i lewa piers mnie w staniki uwiera/boli lol jazda na calegoWykres wygląda bardzo ładnie a spadek był niewielki. Ale owulacja była późno więc i na test i na @ jutro może być za wcześnieDziewczyny mogłybyście przeanalizować moje temp.? Wczoraj i przedwczoraj troszkę spadło, dziś znowu lekko w górę, ciekawe jak będzie jutro.. Zobacz załącznik 593858
Już sama nie wiem..