reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
iwonka-biedronka ja tez bym nie czekala...skoro tyle ich masz.....a co do tego ze przed terminem @ wychodzi pozytyw a potem negatyw....to trochę naciągane mi się wydaje....prędzej ci pokaze ze jest negatywnie bo beta może być jeszcze tak mala ze nie wykaze....ale nie odwrotnie:):):):):)

Anulka - ach te pozycje nocne. No i to siusianie.. Dzisiaj miałam super sen i nagle cos w śnie podbrzusze dało znać.. I wyłudzając sie migiem leciałem do WC bo bym się posikała :) hehe
Ja dziś na obiad śląskie kluchy i gulasz. Tak mnie naszło. Oczywiście pokłony w stronę mojego męża i rodziców, teraz oni tylko gotują, ja jak tylko czuje zapachy przed zakończonym daniem to pan K mi macha. :)

Ritta - wierze w jego obietnice, bo juz mi pokazał jakie ma wspaniałe podejście do dzieci przy moim braciszku jak i przy swoim chrzesniaku. Mam szczęście, ze jest taki opiekuńczy i wyrozumiały. Ja tez planuje dwa miesiące po rozwiązaniu wziąć sie za siebie od nowa. :)

iwonka-biedronka ja tez bym nie czekala...skoro tyle ich masz.....a co do tego ze przed terminem @ wychodzi pozytyw a potem negatyw....to trochę naciągane mi się wydaje....prędzej ci pokaze ze jest negatywnie bo beta może być jeszcze tak mala ze nie wykaze....ale nie odwrotnie:):):):):)

Anastazi no niestety nie. Występują tak zwane mikro-poronienia. Zarodek się na chwilę zagnieżdża, organizm zaczyna wytwarzać hcg ale zarodek nie utrzymuje się i @ przychodzi w terminie. To jest naturalne i zdaża się nawet zdrowym kobietom. Jeśli nie zrobimy wcześniej testu nie wychwycimy tego.
Na forum jest dziewczyna, która miała tak 9 razy :szok: (w tym 3 poronienia koło 6 tc) Ale w tym przypadku jest już coś nie tak.

Hej Piątkowo:))

Inis po Twoim poście jak zawsze endorfinki w górę:-D Tak testuję jutro, czuję się ok, objawów mam mało poza zakuciem prawego jajnika i większej ilości śluzu, no i jakaś taka bardziej senna jestem cały czas, ale jakoś nie czuję się tak jak zawsze przed @, no zobaczymy co z tego będzie, mam nadzieję, że się nie rozczaruję:tak:

Anastazi powodzenia na wizycie, trzymam kciuki, żebyś usłyszała i zobaczyła piękne serducho:-)

Katka dobrze, że się pogodziliście, jak się czujesz?
Anulka super, że się dobrze czujesz, oby tak do porodu:tak: Dawaj nam tutaj duuużo fluidków:rofl2:

Dziewczyny mogłybyście przeanalizować moje temp.? Wczoraj i przedwczoraj troszkę spadło, dziś znowu lekko w górę, ciekawe jak będzie jutro..

cykl1.jpg

Załączniki

• cykl1.jpg
    cykl1.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Ritta dokladnie, wczoraj ta druga kreska byla ledwo widoczna wiec nie chce sie niepotrzebnie nakrecac. A znam przypadki tych mikro-poronien bo ja tez przez to kilka lat temu przechodzilam. Jeszcze jako 20letnia dziewczyna (nie planowalam ciazy), @ spoznial mi sie juz ponad poltora tygodnia, test wyszedl pozytywny, dwa dni pozniej dostalam @ a potem juz negatywny, ginekolog potwierdzil brak ciazy.
Teraz sie tego boje. Poczekam do niedzieli a potem przetestuje.

Mowia ze test lepki, rozciagliwy jest tylko w dni plodne... caly czas mialam mleczny, duzo go bylo a dzisiaj taki jak w dni plodne :eek: i lewa piers mnie w staniki uwiera/boli lol jazda na calego

Dziewczyny mogłybyście przeanalizować moje temp.? Wczoraj i przedwczoraj troszkę spadło, dziś znowu lekko w górę, ciekawe jak będzie jutro.. Zobacz załącznik 593858
Wykres wygląda bardzo ładnie a spadek był niewielki. Ale owulacja była późno więc i na test i na @ jutro może być za wcześnie :( Bubbles jakiej długości zazwyczaj masz cykle ?

reklama
Ritta zawsze miałam 28 dni, maksymalnie zdarzyło się do 30 dni, za to w zeszłym cyklu owulację miałam według ovu 18 dc, a cykl trwał tylko 26 dni:szok: Już sama nie wiem..

Do góry