blueberrry
Szczęśliwa :)
Ja też jestem len. Zrobilam sobie zwykłą kawe i ucze Córke czytac
Ty chociaż kawę sobie zrobiłaś, i córkę uczysz, wiec chyba jestem bardziej leniwą osóbką, bo mnie przebiłaś w wykonywanych czynnościach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też jestem len. Zrobilam sobie zwykłą kawe i ucze Córke czytac
hehe blue ale to dużo pracy nie wymaag. Ale gary w zlewie stoją..Ktoś chętny żeby mi umyć...?
Ja też mam z natury trochę podwyższony puls, ze stanie spoczynku mam 90 uderzeń, ale miałam badania kilka lat temu i wyszło, ze taka moja uroda:-)
a tak raz na 2-3 dni to i chęć jest i przyjemność
No właśnie, a może to nie @...w razie czego ja nadal trzymam kciuki
a ile ważysz jeśli można zapytać? I zapraszam do mnie, bo okna chętne do mycia, a ja nie bardzo

dziwny ze mnie stwór, ale ogólnie lubię sprzątać…określenie, ze Kocham byłoby na wyrost, ale lubię porządkować, sprzątać, czyścic (poza małymi wyjątkami) i ogólnie mieć porządek w domu…taka dziwna trochę jestem 

Dzięki Bogu mam zmywarkęDomka ja nienawidzę myć naczyń więc ci kochana nie pomogę
Kawa o tej porze = zarwana nocka także ja też chętna na kakao jestem, tylko bez pianek poproszę :-)

Dzięki Bogu mam zmywarkęDomka ja nienawidzę myć naczyń więc ci kochana nie pomogę
Kawa o tej porze = zarwana nocka także ja też chętna na kakao jestem, tylko bez pianek poproszę :-)