reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
hehe blue ale to dużo pracy nie wymaag. Ale gary w zlewie stoją..Ktoś chętny żeby mi umyć...?

Ja się nie wychylam do mycia.
Godzinę temu skończyłam ze sprzątaniem całego domu włącznie z moim zalewem. Hihi wiec nie zazdroszczę. Ale chętnie powtórzę Twoją prośbę i : "czy jest ktoś chętny aby umyć garnki Domce?" :)

Dzięki Bogu mam zmywarkę :-D Domka ja nienawidzę myć naczyń więc ci kochana nie pomogę :-p

Kawa o tej porze = zarwana nocka także ja też chętna na kakao jestem, tylko bez pianek poproszę :-)

Kobietka to faktycznie bardzo szybko Ci bije serce…mam nadzieję, że to nic poważnego i da się to lekami wyregulować :tak: Ja też mam z natury trochę podwyższony puls, ze stanie spoczynku mam 90 uderzeń, ale miałam badania kilka lat temu i wyszło, ze taka moja uroda:-)

Bluberrry My w pierwszym cyklu też Kochaliśmy się codziennie, ale w drugim już odpuściłam i seksimy się od tego czasu tak co 2 – 3 dni, bo codziennie to mi się takie mechaniczne wydawało i po kilku dniach przestało mi to sprawiać przyjemność :no: a tak raz na 2-3 dni to i chęć jest i przyjemność :tak:

anastazi Mój emek też by się seksił codziennie, ale On to robi na wyrost chyba, bo w zeszłej ciąży mieliśmy 9 miesięcy przymusowego celibatu i teraz się boi, ze może być podobnie więc póki co cieszy się, ze nie zaciążyłam, bo może się dłużej seksic :-D

Iwonka-biedronka ja też dużo przypraw przywożę z Pl, jakoś mam swoje ulubione i do tutejszych nie mogę się przekonać :tak: No właśnie, a może to nie @...w razie czego ja nadal trzymam kciuki
Co do mierzenia temp. To ja mam specjalny termometr tylko do pomiarów waginalnych i w czasie @ mierzę bez problemu:tak:

Fimka a szkolenie zapowiada się ciekawie, czy raczej nudy?

Adelo u mnie też spadek formy totalny, moje dziecię też marudne dzisiaj niesamowicie, wszystko jest na NIE… i nic do niego nie dociera…..grrrrrrrr normalnie mam ochotę zamknąć się w pokoju i włączyć na cały regulator muzykę…
Adelo dobrze wiedzieć, że w razie „w” przyjmujesz zbędne kilogramy :-D a ile ważysz jeśli można zapytać? I zapraszam do mnie, bo okna chętne do mycia, a ja nie bardzo:-D

Ritta dlaczego miałabyś być nienormalna, ze namówiłaś m do Kochania? Chyba nie jestem w temacie :unsure:

ookatkaoo1993 lodowisko powiadasz….uwielbiam:-D

Domka ja dopiero po obiedzie pozmywałam i chętnie pomogę, bo zmywanie jakoś lubię :-D dziwny ze mnie stwór, ale ogólnie lubię sprzątać…określenie, ze Kocham byłoby na wyrost, ale lubię porządkować, sprzątać, czyścic (poza małymi wyjątkami) i ogólnie mieć porządek w domu…taka dziwna trochę jestem :oo:

Natomiast jeśli chodzi o kawę to ja popijam tylko inkę z mlekiem:-) albo z ekspresu latte, czy milkę:-) a kakao też nie pogardzę:-D

Dzięki Bogu mam zmywarkę :-D Domka ja nienawidzę myć naczyń więc ci kochana nie pomogę :-p

Kawa o tej porze = zarwana nocka także ja też chętna na kakao jestem, tylko bez pianek poproszę :-)

U mnie też do zmywania chętna jest jedynie zmywarka :-D
Lisica naprawdę? Ja mogę wypić kawę o 22 i normalnie pójść spać.

Lisica to dla Ciebie bez pianek, kakao.
Aa no i w takim razie pożycz na chwile zmywarkę Domce, i bedzie po kłopocie. :)

Ejjjj ja jak zawsze spozniona ja lubie myc gary to moge pozmywac Wasze ;-)
zrobmy tak wypijmy razem kawke i kakao a potem ja wszystko pozmywam

reklama
Domka nie jak się wstaje rano o 5 :-p
Ritta na mnie kofeina tak działa. A szkoda bo uwielbiam smak kawy, muszę spróbować bezkofeinową.

Do góry