reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam dziewczęta :)
karolq8 - piękna betka. A przyrost jak najbardziej prawidłowy.

inis - ja też się bardzo cieszyłam, że ciąża przebiegała tak spokojnie. Bez problemu mogłam skończyć studia. Prawie do końca jeździłam autobusami i tramwajami na zajęcia, jeździłam do rodziców pociągiem 500 km. Tylko w 9 miesiącu trochę się oszczędzałam.

Widzę, że dobrałyśmy się z tymi męskimi zajęciami :)

Hello dziewczyny gratuluje zafasolkowanym :) mało sie udzielam bo ten tydzień zapachany na maxa cieżko ogarnąć prace dom i dziecko ;)
Czytam o waszych badaniach to moge tylko pozazdrościć mogłabym zrobic oczywiście ale prywatnie a to sporo kosztuje , cytologię mamy raz na 3 lata ale juz sie do tego przyzwyczaiłam ok lecę do pracy pozdrawiam wszystkich :)

Kazimiera - a dlaczego możesz tylko pozazdrościć nam badań ? Lekarz nie chce zlecić Ci podstawowych badań przed starankami ?

A cytologia co 3 lata to w naszym wieku standard. Ja mam abonament w Medicoverze wykupiony przez pracodawcę i tu robią cytologię i USC piersi raz w roku.

Hej Ritta mieszkam w UK wiec jeśli mi nic nie dolega żadnych badań nie robią przed starankami :/a polscy lekarze są drodzy i bardzo kiepscy .W poprzedniej ciąży przez całe 9 miesięcy nawet nie miałam styczności z lekarzem bo cała ciąże prowadzi położna no na koniec jak sie poród zaczął tzn wody mi odeszły a akcji porodowej nie było przez 48 godz pomimo wywoływania to wtedy miałam spotkanie z lekarzem i skończyło sie na cc

Ostatnia edycja:
Lista staraczek :

Październik:
Mar-chew - termin @ 15.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013

Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:
inis- termin @ 03.11.2013
Anulka198424 - termin @ 27.11.2013

Lista zafasolkowanych :

karolq8II
paulinka88II

Anulka - masz takie długie cykle kochana???? wpisałam tak jak prosiłaś

cześć dziewczynki jak tam mija piąteczek ? weekend się zbliża już właściwie jest, u mnie 13dc , temperatura spadła więc na dniach owulacja :) jutro będziemy szaleć ;p rzuciłam kawę ,wczoraj już nie piłam i od wczoraj mnie głowa boli mam nadzieję ,że przejdzie już tak miewałam jak przestawałam pić kawkę.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny :)
karolq8- gratki takiej ładnej betki :)

Widzę, że już weekendowo na wątku :)

kobietka22 - u mnie 14 dc ale temperatura jeszcze ciągle nisko. Ja planuje dziś i w niedziele próbować ustrzelić bobasa :-)
Nie lubię takich planowanych przytulanek, wolę spontaniczne, ale cóż ...

A ja dziewczyny dziękuję Bogu że mam teścia lekarza, Pierwsza ciąża skończyła się cc (nieplanowaną) i przy drugiej myślę, że też będzie cc. Czuję się dużo bezpieczniej i nie muszę szukać odpowiedniego szpitala, lekarza i się denerwować jak będzie.

Cesarkę robiła mi koleżanka teścia z roku i ze szpitala a teść głaskał mnie po głowie :-)

Misie miesiac 10 pomylylo mi sie no:P
My po wczorajszym hihi a dzis kto wie po torciku(wlasnorecznie wykonany no z pomoca synka) i prezencie a jak maly zasnie wrazie czego poprawimy: )

reklama
Lista staraczek :

Październik:
Mar-chew - termin @ 15.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:
inis- termin @ 03.11.2013

Lista zafasolkowanych :

karolq8II
paulinka88II

Anulka - już poprawione, no to ja Kazimiera i Ty mamy ten sam termin @ , testujecie w dniu @ ? czy poczekacie? jak jeśli temperatura nie spadnie w terminie @ to może zrobię test bo to będzie nasza rocznica ślubu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry