reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hello wieczorne :)
Kobietka u mnie weekendowo :) w końcu jeszcze zeby dziecko dało mi jutro pospać to byłoby super :) jutro mamy imprezkę i muszę przystopowac z %%

Ostatnia edycja:
Sorry za dublowanie ale nie moge wiec pisać w poprzednim poście :/
Anulka ja tez bym chciała córeczkę bo synka tez juz mam tak jak i ty :) jaki torcik robiłaś moze podsuniesz jakiś pomysł dla mnie na jutro :) muszę kuzynce zrobic na niedziele .
Ritta fajnie ze masz w rodzinie lekarza napewno jest inaczej jesteś po prostu pod dobra opieka ja tez jeśli tylko zajdę w druga ciąże od razu mowię dla położnej ze chce drugi raz cc na poród naturalny nikt mnie nie namówi .
Dobrej nocy :)

Kazimiera to byl pierwszy w moim zyciu tort:) nawet dobry wyszedl biszkopty jasny i ciemny przekladany masa marcepanowa oblozylam bita smietana:)

Moje dzielo:)

Załączniki

• 1381563067925.jpg
    1381563067925.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 52
Witam weekendowo :)

Anulka torcik wygląda przepysznie, niami... :)
Jak już pisałam, to ja chciałabym drugą dziewczynkę, choć co będzie będę się cieszyć. Jakoś tak jest, że kobety chcą córeczki choć podobro relacja matka syn jest wyjątkowa. Ja jej nie znam bo nawet brata nie mam.

Kazimiera fajnie mieć lekarza w rodzinie choć teść nie jest na wyciągnięcie ręki bo mieszka 200 km ode mnie ale na poród pojadę.

A mnie coś od wczoraj podbrzusze boli, podczas przytulanek też :(

Miłego weekendu.

Ja dzis lewy jajnik odczuwam...sa momenty ze strasznie boli...
Ritta tez nieraz tak mialam...dzis chodzimy z moim do tylu nie,wypilam niewiadomo ile bo dwa piffka,a czuje sie strasznie:)jego to rozumiem bo flaszke z kolegami wypil ale ja??ehh
tak mi sie nic nie chce a trzeba sprzatnac i jutro jedziemy w odwiedziny do moich rodzicow troche odpoczne od garow:)

hej laski , ja dziś miałam gości i mnie nie było dlatego

no ja już pisałam płeć bez znaczenia dla mnie jest.

no i co u mnie pozytywny test owulacyjny i wczoraj temperatura spadła ,a dziś wzrosła zobaczymy co będzie dalej , wczoraj mieliśmy upojny wieczorek i dziś chyba zanosi się na powtórkę z rozrywki ;p a co jak szaleć to szaleć ,a jak się nie uda to przed nami będzie kolejny cykl toż to sama przyjemność
:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry