reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ritta gotuje gotuje:) oprócz tego pracuje ale na 50 % etatu bo jezdzilam na studia do polski (zaoczne) co dwa tygodnie wiec szef innej umowy nie chciał mi dac....a teraz pora na dzidzi:) jak tam samopoczucie??????

anastazi - myślę, że to dobry czas na dziecko. Wiem po sobie :-)

Samopoczucie dobre, tylko doszukuję się objawów dni płodnych i nadchodzącej owulacja a tu słabo. Pewnie owu będzie 2-3 dni po wyjeździe męża :-( I cykl w plecy
Miałam się nie nakręcać ale nie potrafię. Przeżywam ja stonka wykopki :-D

Ritta a ja myslalam ze mam cykl bezowulacyjny;) nic nie czulam;) nawet sluzu nie mialam;)

Ja juz po pracy na 2 godz tylko;) Dzisiaj to taka wyjatkowa sytuacja dlatego tak pozno trza bylo jechac;)

Dzień dobry wszystkim! :)

Ritta
- no to widzę, że nie jestem sama z 'męską' dziedziną na karku :) A braku objawów przy córci pozazdrościć. Mam cichą nadzieję, że też będzie u mnie podobnie jak u Ciebie - i przy okazji u mojej mamy. Opowiadała mi, że będąc w ciąży czuła się świetnie, gdyby nie poród mogłaby non stop chodzić z brzuchem hehe :-D

Anulka - trzymam kciuki! Napisałaś, że @ ma być 27.11, nie chcę strzelić jakąś gafą ale to błąd w zapisie czy masz takie długie cykle? Mam nadzieję, że pytanie nie jest zbyt bezpośrednie, jeśli tak to wybacz :tak:

karolq8 - ciekawe na ile te objawy wczesne to rzeczywiście objawy a na ile stan umysłu ;) też już kiedyś widziałam u siebie objawy, wszystkie jakie w necie można wyczytać - bo się bałam ciąży. Teraz nie daje się tak łatwo wkręcać samej sobie :-D

Mar-chew - a w którym dc nie wyszedł test? Widzę, że często powtarzają się te ataki pryszczy ;) U mnie to byłby chyba żaden objaw bo zawsze mnie wysypuje przed @ :-(

anastazi - ja ostatnio też częściej czuje podbrzusze, nie jest to ból tylko raczej "uczucie", że jest ;) Pewnie wynika to z tego, że bardziej wsłu****e się w swój organizm. Jak się uda zaciążyć to zapewne przestane się wsłuchiwać, żeby nie czuć mdłości haha :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry