reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
inis - rzeczywiście męskie zainteresowania. Ja z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa. I pracuję w zawodzie.

Co do wczesnych objawów w ciąży to ja osobiście w nie nie wierzę. Zgagi, mdłości itp pojawiają się później. Może dlatego, że właściwie nie miałam żadnych objawów ciąży z córką. Ani razu nie miałam mdłości. Tylko brzuch rósł :-)

Gdzieś nam się dziś anastazi zagubiła...

reklama
Lista staraczek :

Październik:
Mar-chew - termin @ 15.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013

Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:
inis- termin @ 03.11.2013

Lista zafasolkowanych :

karolq8II
paulinka88II

Hej dziewczynki:) widze kolejna fasolke hihi super:D

U nas dzis planowanie super seksiku brzuszek czuje wiec sa juz te dni oby sie udalo:) jak nie jutro urodzinki mojego moze zrobimy sobie prezencik hihi

Kobietko mnie mozesz wpisac na liste niechciana @ ma byc 27.11
..
Powodzonka dziewczyny

Insis objawy jako takie zadne:-) ale pare dni przed@ za bardzo ze mnie lecialo:-) bialy sluz, glowa mnie bolala i strasznie mnie wysypalo a zazwyczaj mam z 2 pryszcze:-) ale niewiem na ile to objawy byly

przy mojej córce - było to prawie cztery lata temu a nadal pamiętam... strasznie mnie pryszcze wysypały i podbrzusze strasznie bolało - myślałam, że nadchodzi okres stulecia :-p i to tyle... a przy pierwszej ciąży (którą straciłam) nie miałam objawów - nawet test mi nie wyszedł :-p

Cześć Dziewczynki :)
Mąż wypuścił się z kolegami na piwko więc mam wolny wieczór ;-)

Anulka - to kciuki zaciśnięte za złoty strzał :-) U nas szczęśliwy traf był dzień po moich urodzinkach.

Widzę, że dziewczyny które mają termin @ jak ja już czują objawy dni płodnych. U mnie cisza :(
Czuję, że będzie późna owulacja ...

Ja przy Fabim nie mialam zadnych dolegliwosci raz witalam pana K ale to po zaserwowaniu przez meza frytek i tyle:) tak to bol jajnika lewego byl zylki na piersiach mi sie zrobily...reszty nie pamietam:) napewno gdzies w podswiadomosci wiedzialo sie ze sie udalo:)

halo halo:):):)witam wszystkie :):):) mniej więcej przebilam się przez zaleglosci dzisiejszego dnia i odpisuje:) inis ja jestem z 4 grudnia hihi:):) baaaaardzo bym chciała dziewczynke:) bo w rodzinie same chłopaki jak i z mojej strony tak i meza...,owcie co tam slychac jak dzień leci:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry