reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W poprzednim cyklu robilam czasem dwapomiary o 6 i o 7.30 roznica max 0,5* (ta o 7.30) byla wyzsza.
Czyli na to wychodzi ze mialam az jeden dzien krwawienia i to byla sroda dzien przed i dzien po wkladka wystarczyla....

reklama
W poprzednim cyklu robilam czasem dwapomiary o 6 i o 7.30 roznica max 0,5* (ta o 7.30) byla wyzsza.
Czyli na to wychodzi ze mialam az jeden dzien krwawienia i to byla sroda dzien przed i dzien po wkladka wystarczyla....

Temperatura nad ranem powinna rosnąć o 0,1 st na godzinę (czyli u Ciebie o 7.30 powinna być wyższa o 0,15 st niż o 6)
Oczywiście tak orientacyjnie.
Przy mierzeniu temperatury różnica 0,5 st to bardzo dużo.

Rita dla przykladu 6 rano 36,5 7.30 36,9
Moze ja jestem na cos chora? Na glowe to na pewno ale oprocz tego... cholerka ja musze sie wybrac do lekrza...

Powiem Wam, że jestem wkurzona :wściekła/y:
Miałam już zaplanowane co kupię Mojemu na Mikołajki a teraz się dowiedziałam, że właśnie dostał dokładnie taki sam zestaw (narzędzi) od Chrzestnego. Wrr... i teraz muszę myśleć, a to tak boliii....! :wściekła/y:

Domka - dziękuję za pomysł :D Jak znajdę coś z takim świetnym napisem to kupię, chociaż pilot odpada bo nie mamy TV :-D Ale władca laptopa będzie na miejscu :-D Idę na sklepy laski, może coś wymęczę z tej mojej głowy. Do później!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry