reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anulka też mi się wydaje, że wzięcie męża na usg jest dobrym pomysłem. Może mu dzieciątko przemowi do rozumu? :-)

My już po laryngologu. Zostawiłam ponad 200zł w aptece... Jak tak liczę to w tym miesiącu na nietrafione leki poszło ok. 400zł. Oby te pomogły. Daniel ma średni trzeci migdalek, dostał szczepionke uodparniajaca, immunotrofine, flonidan na alergię i steryd do nosa. Już nie mogę patrzeć jak się męczy od września. Dodatkowo córka szwagierki trafiła dziś do szpitala także dzień niefajny.

Zlapie pierwszy samolot i juz do Ciebie lece ;)

Lisica i to jest wlasnie w Polsce najbardziej wkurzajace. Czlowiek sie ubezpiecza, placi wszystkie skladki a w aptece musi placic majatek. Dzieci nie powinny placic ani za lekarstwa ani za wizyty u lekarzy.
Duzo zdrowka dla Was!!!

jeszcze pytanie z mojej strony, jak zauważe taki ten galaretkowaty sluz to od wtedy mam liczyc 14 dni do @?
Bo tak miałam ostatnio prawie że nawet przy tym 35 dniowym.
mam zamiar od 10 dnia robic te owulacyjne testy a w rosmanie czy w aptece są pojedynczo czy w paczcce po iles tam sztuk pakowane? wklejam z porannego tekstu bo nie zwrócilam uwagi czy mi odpisałąś rita sorry:)

a może polecicie jakiegoś sprzedawde na allegro od tych testów owu?

Ja po lekarzu na szczęscie nic mi nie jest, mam tylko czerwone gardziołko:D:D

Ale pan lekarz mnie rozwalił:D:D fajne ciasteczko z tego lekarza hehhe az wstyd mi było sie przy nim do badania rozebrac :P raczej no do cyckonoszA:D

Osłuchał mnie i zamiast powiedziec co mi jest to on do mne z tekstem "Ale ma pani za*****ty tatuaż:D
Gdzie pani robiła? Zadko widzę zeby nie był jakiś ładny a nie jakas tandeta:P haha dobry co xd:d

Kupiłam sobie olejek sosonowy do inhalacji:D

hej laski , powtórzyłam test i kreseczka jest już wyraźniejsza, zadzwoniłam więc do gina, nie dobierał , więc zadzwoniłam do przychodni (chodzi o gina na nfz) pani mi tłumaczyła ,że zapisy będą w grudniu na styczeń lub luty , powiedziałam jej ,że mam dwa pozytywne testy , leczę się na tarczycę i chodzę do ich ginekologa-endokrynologa i kazał mi się pokazać jak będę podejrzewać ciążę , wtedy pani przypomniała sobie nagle ,że ma wolny termin na 18grudnia 15:30 i mnie zapisała , potem oddzwonił gin , powiedziałam mu co i jak ,że raz poroniłam , że mam dwa pozytywne testy i niby jest ok ,ale odczuwam ból jak na @ i powiedział ,żebym łykała luteinę raz dziennie , to znaczy wkładała pod język , jak radził tak też zrobiłam i siedzę z tą luteiną pod językiem , tylko u mnie czasem jak brałam ją na wywołanie to po 3 tabletkach zaczynała się @ i trochę mam obawy muszę poczytać ulotkę , nie wiecie może więcej na ten temat czy ona aby nie szkodzi ?Gin mówił ,że to po to aby ciąże w razie czego podtrzymać skoro raz poroniłam i pobolewa mnie podbrzusze, tak sobie wykombinowałam ,że jeśli ma @ przyjść to po luteinie przylezie ,a jak jest ciąża to nie przylezie, muszę postudiować ulotkę dokładnie.
No ,a poniżej mój test z dziś , dodałam oba zdjęcia bo nie wiem na którym lepiej zobaczycie.

Załączniki

• kreseczka ;) 001.jpg
    kreseczka ;) 001.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 52
  • kreseczka ;) 002.jpg
    kreseczka ;) 002.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 55
katka moj gienkolog jest z tych 'ciasteczkowych' ;) dentysta zreszta tez :-D

kobietka w takim razie gratulacje!!! Na temat luteiny sie nie wypowiem, nigdy nie mialam z nia nic do czynienia

A mnie dopadl len... ktory nie ma ochoty robic nic caaaaaaaaaaaaaaaly dzien :sorry2::sorry2:

reklama
Kobietko..
Widać widać tą piękną kreseczkę obok. Mimo ze blada to widać. A ja raczej dobry wzrok mam. To ja tak po cichutku gratuluje, a z pompom pogratuluje tak jak pisałam przedtem gdy otrzymam zielone światełko od Ciebie.
I dobrze, ze pani sie przypomniało ze na 18 jest wolny termin. ;)
No i z luteiną to Ci nie za wiele pomogę bo nigdy nie brałam i nie biorę.
Fluidki ślę i &&&& trzymam. ;);)

EDIT :
Próbowałam znaleźć jakiś fajny artykuł lub informacje w necie ale nic nie ma.. Takiego co by mogło rozwiać Twoje wątpliwości.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry