reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja dla odmiany wczytuje sie w necie na temat cysty, mam wrazenie ze ja mam (znowu). Tylko raz mialam 2 dniowa 'miesiaczke' + taka temperature - dwa lata temu, testy negatywne ciaza wykluczona przez lekarza. Tyle ze roznica polegala na tym, ze okres spoznial mi sie ponad 2-3 tygodnie. Zwariuje. Wiekszosc dziewczyn by sie cieszyla majac tak krotka @ a ja doszukuje sie co mi jest.

reklama
Oj Kobietka jupi;-) gratulejszyn;-) to teraz wysyłaj fluidki;-)

Inis daj znac jaka reakcja M ;-)

Mój kurvzak gotowy,jeszcze czekam na ziemniaki aż dojda. Moja córa padła spać,bidulka zmeczona po szkole.
A ja sie dzis dowiedzialam ze moja eks koleznka dupe mi obgaduje ze ja sie chwale ze moja córka tak dobrze w tej diagnozie wypadla(jej córka chodzi z moja do klasy i miala najmniej ptk) ale to nie moja wina,w koncu mam sie czym chwalic. Jak zajde w ciaze to mnie wrokiem zje chyba z tej zazdrosci...szok

kobietka luteina jest na podtrzymanie ciąży. Możesz ją brać spokojnie. Dziewczyny po in vitro biorą po 8-12 na dobę

katka ja kupuje testy ovu w aptece

Ja własnie pytałam dziś w jednej aptece ale nie mieli mówiła że mogą zamówić ale podziękowałam. Weszłam tylko do jednej apteki bo obiecałam babci że ją podrzuce na 2 koniec miasta do okulisty to niby 3 km ale babcia niedowidzi i traci przytomnośc, to kiedy tylko potrzebuje to ją tu czy tam podrzuce.
Ja własnie leże sobie w łózku, troche odpoczywam 2 danie zrobie jak mąż wróci z pracy narazie sobie tylko naszykowałam... od czwartku mam zamiar robić te testy ovu to zamówie pewnie na allegro, mam nadzieje tylko ze mi choróbsko odpuści. Leci mi z nosa jak z kranu:) :)

i teraz zaczynam poszukiwania co dla męża i tesciowej pod choinke, no i dla mojej mamy;p ale mam szukania masakra:D
polecicie cos?

Domka - pewnie, że masz się czym chwalić. Jestem pewna, ze ex koleżanka też się chwali innymi sukcesami swojej córy, w końcu dziecko to oczko w głowie :) Niech zazdrości, jak nie umie sobie inaczej radzić z sytuacją hehe :cool:

Iwonka to masz moj charakter:tak: ja tez zawsze sie doszukuje ze cos jest nie tak...A powiedz mi jak moge zapytac tamta cysta sama Ci sie wchlonela?
Teraz na pewno wszystko jest ok :tak:

Wtedy pojechalam do lekarza, najpierw zrobil mi test sikany - negatywny. Potem na fotel USG dowcipne a tam wielka kula - cysta. Kazal mi czekac az peknie bo byla wypelniona plynem. Nie pamietam kiedy mi pekla ale jak to juz sie stalo to mnie zalalo tak jakbym sie posikala. NA kolejnym badaniu juz jej nie bylo a @ mialam koszmarnie bolesna i obfita jak nigdy predzej.

reklama
Hej!
Ja się zaraz zbieram do lekarza.
Zrobiłam ovu test przed chwilą - nadal I kreska :-( A już powinno coś być :/ To 16dc :/
Ta druga kreska to jakoś tak nagle się pojawi?

KOBIETKA gratulacje!! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry