reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Fimka u mnie w poprzednim cyklu pojawila sie nagle a w tym dzien wszesniej byla mocniejsza a nastepnego dnia o 12 grubasna.
Ale sluz kilka dnie przed jest plodny.
Jeszcze chwilka, cierpliwosci :)

Czekam na relacje z wizyty

Aaaaaaa Kobietka GRATKI Kochana!! Życzę wszystkiego dobrego i spokojnej :-):-):-):-)

PS. a może warto sprawdzić pierwsze poziom progesteronu??? Jak będzie odpowiedni jak już na wczesną ciążę, to wstrzymać się z luteiną? Musiałabyś jeszcze poczytać i popytać się ginekolog.

Helooo :D:D

Kobietka - je je je je :):) Gratuluje :) oszczedzaj sie teraz i trzymam kciuki aby wszystko byłó dobrze :*:*:*

Fimka - ja jak robilam teraz test owu. to odrazu byla druga widoczna jasniejsza czy taka sama ale pojawiala sie odrazu . Spokojnie napewno i Tobie sie pojawi - musisz oddychac i sie wyluzawac :D:D:D

wlasnie pije kawke i ma 5min dla siebie a potem trzeba sie brac za jakies robotki domowe :szok: br...

ide zrobic testa owu :) ciekawe co tam wyjdzie dzisiaj :O

...slaba druga wiec owulka jak podejrzewalam byla przedwczoraj a przytulanka wczoraj :O !

Kobietki a Wy jak myslicie po wypalaniu nadrzerki mozna zajsc w ciaze ? wypalana dzien przed owulacja :( ... Gin mowil ze nic straconego niby ale gdzies mam watpliwosci... miala któraś z Was taka sytuacje ?

Ostatnia edycja:
Wróciłam ze szpitala, byłam na chwilę zmienić szwagierke żeby pozabierala z domu potrzebne rzeczy. Małej porobili komplet badań i ma bardzo wysokie ige, poza tym badania wykluczając mykoplazme, chlamydie i krztusiec, biedna posiedzi minimum tydzień... Całe szczęście przyjmował ją na oddział mój znajomy więc zlecił cały panel pediatryczny do zrobienia.
U mnie w testach ovu dziś cieniutka kreska ale nie wiem czy nie za wcześnie go zrobiłam :-/

Powiem tak nadzerke mam od pierwszej ciazy czyli ponad 8 lat. W Polsce wszystkie cytologie miala dobre tylko zasze cos wyskoczylo zeby przyjechac na wizyte, potem druga ciaza, dalej mialam dobre wyniki i nadzerki nikt mi nie wypalil.
Bedac tutaj dwa lata temu u ginekologa mialam cytologie znowu dobre wyniki i lekarz nie chce mi tego ruszac. Mowiac oni tego nie ruszaja poki sa dobre wyniki... i badz tu czlowieku madry.

reklama
Powiem tak nadzerke mam od pierwszej ciazy czyli ponad 8 lat. W Polsce wszystkie cytologie miala dobre tylko zasze cos wyskoczylo zeby przyjechac na wizyte, potem druga ciaza, dalej mialam dobre wyniki i nadzerki nikt mi nie wypalil.
Bedac tutaj dwa lata temu u ginekologa mialam cytologie znowu dobre wyniki i lekarz nie chce mi tego ruszac. Mowiac oni tego nie ruszaja poki sa dobre wyniki... i badz tu czlowieku madry.

Słyszałam ze niektóre nadrzerki sie nie leczy, ze nie trzeb ich ruszać... Gin jak zobaczyl moja na monitorze bo bada ta kamerka (nie wiem jak sie nazywa) to powiedzila ze nadrzera jak tra la laaaa :( a do tego problemy z cyklami i dyskonfort przy przytulankach i pobolewania brzucha :-( Moze mialam gorszy stan niż Ty ?! Gin tez powiedzial ze nadrzera moze przyczynic sie do problemu z zajsciem w ciaze... no zobaczymy jak to u mnie bedzie :szok: Mam nadzieje ze po nowym roku juz bede ciężarówką :D

Lisica - moze wlasnie jestes przed owulka i z dnia na dzien bedzie ciemniejsz adruga krecha :):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry