• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fimka ja w 1 ciaze zaszlam z jednego jajnika tez mialam torbiel i dopiero sie pozbylam jak w ciaze zaszlam:-) tak wiec glowa do gory jest szansa:-) a moze masz testy jakies trefne i owulka faktycznie byla?

Kobietka gratuluje:-) i powodzonka:-) ja luteine tez bralam:-)

reklama
Fimka masz rację. Ja i tak wierzę, że się uda i będzie ovu z jednego i zajdziesz szybciutko w ciążę ;*
Ritta śluz jeszcze nie wskazuje na to ale zrobię jutro test, 20 zł nie majątek choćbym miała kupić i 5 paczek...

Dzięki Lisica.
No właśnie, powiedziałam że mi zależy, czy coś może doradzić, a on:
"Statystycznie przeciętnej parze zajmuje to min. rok, a u pani to dopiero drugi miesiąc. Czas, proszę dać sobie czas."

Drugi miesiąc, ale mam torbiel :/ Tak czułam, że coś jest nie tak. Złośliwość losu - niecały rok temu oba były zdrowe i były pęcherzyki, a teraz, jak potrzeba, to ich nie ma :/
Już się zapisałam do innego... ech...

Ale... Przytulanek i tak sobie nie odmówimy ;) Piękny wieczór przed nami! :tak:

Jaa tez mocno tule i wierze ze bedzie dobrze i mimo wszystko sie uda szybciej niz ten gin bez serca gada... !!!!

Dobrze ze umowilas sie z innym ! Ja włąsnie byłam u takiego co slynie z dobrych opini przedewszystkim od kobiet które sie starały, nie mogły zajsc a on pomógł wiec i Tobie życze takiego ginka który rozwieje wszystko !!! :tak::tak:

Ten gin u którego byłas gada jak norweskie lekarze :( nie cierpie jak ktos mowi poczekamy rok i pomyslimy brrr... :wściekła/y: chyba bym sie wsciekla w gabinecie !:wściekła/y:

Trzymam kcikuki Fimka :*

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, to dla mnie ważne :*
Jesteście kochane :*

487.jpg

testy ovu będę robić dalej, co mi tam... Tempkę mierzyć też :)
Dziwi mnie tylko śluz, bo w końcu jest mega rozciągliwy i płodny O.o

Załączniki

• 487.jpg
    487.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 47
Gratulacje Kobietka.ŻYCZĘ CI SZCZĘSCIA I SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA I ABY FASOLKA CI SIE ZDROWO ROZWIJŁA.:-):-D
hej laski , powtórzyłam test i kreseczka jest już wyraźniejsza, zadzwoniłam więc do gina, nie dobierał , więc zadzwoniłam do przychodni (chodzi o gina na nfz) pani mi tłumaczyła ,że zapisy będą w grudniu na styczeń lub luty , powiedziałam jej ,że mam dwa pozytywne testy , leczę się na tarczycę i chodzę do ich ginekologa-endokrynologa i kazał mi się pokazać jak będę podejrzewać ciążę , wtedy pani przypomniała sobie nagle ,że ma wolny termin na 18grudnia 15:30 i mnie zapisała , potem oddzwonił gin , powiedziałam mu co i jak ,że raz poroniłam , że mam dwa pozytywne testy i niby jest ok ,ale odczuwam ból jak na @ i powiedział ,żebym łykała luteinę raz dziennie , to znaczy wkładała pod język , jak radził tak też zrobiłam i siedzę z tą luteiną pod językiem , tylko u mnie czasem jak brałam ją na wywołanie to po 3 tabletkach zaczynała się @ i trochę mam obawy muszę poczytać ulotkę , nie wiecie może więcej na ten temat czy ona aby nie szkodzi ?Gin mówił ,że to po to aby ciąże w razie czego podtrzymać skoro raz poroniłam i pobolewa mnie podbrzusze, tak sobie wykombinowałam ,że jeśli ma @ przyjść to po luteinie przylezie ,a jak jest ciąża to nie przylezie, muszę postudiować ulotkę dokładnie.
No ,a poniżej mój test z dziś , dodałam oba zdjęcia bo nie wiem na którym lepiej zobaczycie.

Dziewczyny!! Jeszcze jedna myśl przyszła mi do głowy!!
Skoro lekarz twierdzi, że ovu była, to czy widzicie to na wykresie? :confused:
To mój pierwszy wykres z temp, nie wiem jak to ocenić...

Aha i najważniejsza rzecz...
W gabinecie był półmrok, co mnie bardzo zdziwiło, świeciła się tylko lampka na biurku...
Przy takim świetle było wykonane USG dopochwowe.
Nie wiem czy to ma znaczenie, czy nie :P

Ostatnia edycja:
reklama
Fimka nie poddawaj sie jest drugi jajnik i szansa:) trzymam kciuki:*

Mi tez w polmroku robil ten teraz usg ale to chyba nie ma znaczenia...przeciez swiatlo w dziurke nie dochodzi;)

U mnie nastroj nadal lipny...tesciowa mnie troche wkurzyla:/ brzuch mnie boli,uspalam malego i leze sobie z nim...a moj obiecal poprawe i pierwsze co jak wyszli to siadl na neta,bo przyszedl zamowiony i tak sie dzieckiem zajal,wyreczyl mnie:/ szczerze pojechal z autem w trakcie bo tescie pozyczaja od nas myslalam ze jakiegos badyla przyniesie i nic:( a tesciowa na odchodne do synka: Grzesiu prosze cie zrob cos abu bylo dobrze ... i h.u.j...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry