reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc kobietki pozwole znow sie wtracic w wasza rozmowe.

Anulka powiem cie ze ja tez tak sie klucilam wkoncu nie wytrzymalam spakowalam rzeczy moje i corci a on wtedy sie ocknol i na to liczylam bo niechcialam sie wyprowadzac bo nie lubie jak inni wiedza co sie u nas dzieje. Zmienil sie oczywiscie nie na zawsze:-) teraz w ciazy powiedzialam mu ze chce sie rozstac biore zuze i dam rade od tamtej pory zupelnie inny facet. Moze twojemu tez taki kubel zimnej wody sie przyda?

reklama
Dzien dobry :) w końcu sobota nigdzie nie muszę sie spieszyć rano wiec spokojnie pije inke :)
Kobietka gratulacje :) bedziemy miały podobne terminy porodów :) co do mojej wizyty u lekarza to najpier mam spotkanie z położna koło 8 tyg ciazy a pózniej w 13 usg wiec teraz nic nie zadziałam no chyba ze prywatnie ale wizyta koło 100£ wiec póki wszystko jest ok czekam na ang służbę zdrowia :)
Fimka mąż oczywiście zadowolony :) wie juz od pierwszego testu :)
Katkao ja byłam sierpniowka 2011 i teraz 2014 :) muszę zajrzeć na tamten wątek :)
Anulka dużo cierpliwości musi byc dobrze !!
Bubbles ja mam podobnie z moim m tez to wprowadziłam i jest lepiej :/

Ostatnia edycja:
Witam. Sobota a moje dziecko nie da pospac...o 7 sie zerwala ale m byl i sie zajał a ja moglam pospac.

Anulka tule..nie załamuj sie kochana..nie chce ci radzic bo sama wiesz jak to sprawe załatwic...

Kobietka a zdjecie testu gdzie??

Domka hahaha też o tym myślałam :-D moja teściowa ma siostrę bliźniaczkę. Bliźniaki niby co dwa pokolenia ale jakoś tak szukam wytłumaczenia co do genetyki i nic nie znajduję. Co prawda szwagierka 2 lata temu była w ciąży bliźniaczej, niestety poroniła...

Witajcie :)

Moj synek Tez bardzo wcześnie wstaje :( no ale ja dziś juz w pracy więc bez znaczenia akurat dziś ale jutroooo to niech śpi chociaż do 7.30:)!!!

Anullka - dużo siły zycze! Jestem pewna ze to kwestia czasu a zobaczysz ze mezulek sie poprawi i będzie dobrze ! Do facetów czasami cieżko dotrzeć ale ułoży sie kochana :* zobaczysz !!! Trzymam kciuki :*

Finka - tak jak pisałam wcześniej, idź do innego ginka - popytaj znajomych albo poczytaj w necie opinii ginkow w Twojej okolicy :) jestem pewna ze będzie dobrze :* ważne iść do ginka który pomaga w zajściu a nie tylko zagląda i mówi trzeba czekać, próbować ! Bo idzie sie do nich po to zeby pomogli a nie kazali tylko czekać a potem sie pomyśli !!!

Miłego dnia Kochane :*

Bliźnięta :0 ?! - omg chyba mamusie bym musiała sprowadzić z Polski hehe . Jednak u nas bliźniąt nie było w rodzinie więc sie nie obawiam :) oczywiscie jest to podwójna radość jednak jednym szczęściem rownież bede w niebowzieta :)

Ja czytalam w książce o genetyce ze sklonnosc rodzinna do blizniakow jest przekazywana w lini zenskiej, więc jeśli w rodzinie meza były przypadki to jesteście bezpieczne. Gorzej jak w Waszej :)

Melduje, że niespodzianka w postaci przemeblowania pokoju baaardzo się spodobała. Mojego wariata najpierw zamurowalo na dobra minute, potem chodził po pokoju i dotykal wszystkiego a na koniec położył się na mieciutkim dywanie :D
Wieczorem podziękował że z mieszkania stworzylam dla nas dom :) zrobilo mi się mega miło.... :)

A tak z innej beczki- ile czasu mija od ovu do zaplodnienia i od zaplodnienia do zagniezdzenia? Bo mnie to nurtuje... :)

reklama
Powiedzial ze jest plyn w zatoce Douglasa ? Cz po prostu dlatego ze nie bylo pecherzykow ? A moze to zwyczajnie cykl bezowulacyjny ktory zdaza sie nawet zdrowym kobietom:confused:

Tak, potwierdził śladową obecność płynu. Teraz doczytałam, co to oznacza - że ovu była.
Dlatego nie chciał dać nic na leczenie. Zaznaczył ciałko żółte/LUF? średnica 2,5cm. Endometrium 13mm. Reszta dobrze.
Już jestem spokojniejsza - walczę z tym schorzeniem, jak się okazało, już jakiś czas, lecz nigdy się nie zagłębiałam i nie znałam fachowej nazwy. Lekarz wciąż powtarzał że taki urok większości kobiet.
Ale spokojnie można z tym zajść, trzeba trafić na owu ze zdrowego jajnika.
Czytałam też o ziołach o. Sroki - nigdy wcześniej nie słyszałam. Na razie się nie decyduję, pójdę do innego gina i niech mi doradzi. Wczoraj byłam w lekkim szoku i dlatego nie zadałam pytań, teraz będę przygotowana, zapiszę sobie wszystko na kartce :tak:

Dzień dobry dziewczyny!
Sobota w końcu! Biorę się za sprzątanie i gotowanie! Miłego dnia! :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry