reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Inis no też mi się tak wydawało z tymi blizniakami.
Mnie też dziś czeka sprzątanie, jutro będę mmieć gości więc trzeba coś upiec i pewnie jakąś sałatkę zrobię.

reklama
Witam babeczki.

Fimka baaaardzo sie ciesze ze nastroj lepszy. Nasze organizmy czasem plataja nam figle. Skoro ovu byla to moze moze ..... :)
Bedzie ok :)

A tak z innej beczki- ile czasu mija od ovu do zaplodnienia i od zaplodnienia do zagniezdzenia? Bo mnie to nurtuje... :)

Inis widok miny Twojego ukochanego musial byc bezcenny :D

Od owulacji do zaplodnienia mija zazwyczaj kilka godzin (komorka zyje ok 12). Natomiast zagniezdzenie nastepuje po ok 6-12 dniach od ovu (najczesciej po 8-9 ).
Do zaplodnienia dochodzi w jajowodzie. Zaplodniona komorka przez kilka dni wedruje do macicy i tam sie zagniezdza.

Ja juz mieszkanko prawie cale posprzatalam. Mezus pomogl :)

O matko wy już wszystko posprzątane, a ja dopiero wstałam:zawstydzona/y: Ale fakt Mężuś wrócił o 1 i do 4 siedzieliśmy(oglądaliśmy film):-p

Co do bliźniaków to mnie ten fakt przerażał, ale jestem chrzestną właśnie u jednego z bliźniąt i rodzice sobie radzą, a dzieciaczki są po prostu cudne, więc to może nie taka zła opcja mieć dwoje od razu i spokój hehe:)

Hej dziewczyny jak dobrze znowu poczytac forum.
Od dwóch dni mnie tu nie było, starałam się jakoś nadrobic, ale dużo tego jest.
Kobietka, Kazimiera gratuluję:-):-):-) Super naprawdę, jeszcze gratuluję.
Anulka trzymam kciuki, żebyście doszli do porozumienia.
U mnie w prostej linii były bliźniaki, moja babcia mama mamy miała. No ale fajnie miec bliźniaki w pierwszej ciąży ale w trzeciej, duże wyzwanie:-)
Mnie jeszcze dziwi moja temperatura, mierze w ustach rtęciowym, nie wiem czemu mam taka wysoką dziś miałam 36,6 a jak oglądałam inne wykresy to temperatury z reguły są niższe?

Ostatnia edycja:
Znowu witam

Bella już sie za tobą steskniłam.

ja siedze na necie i szukam stolika do pokoju. Dziecko mnie zadrecza piosenkami z disco polo,maluje i spiewa;-)

A u mnie dzis śluz jak to białko to płodny no nie?? Według ovu dzis owulka ;-)
I szyjka chyba uciekła bo nie moge jej dotknąć?

Bellaa nie przejmuj sie wysokoscia temperatury. Podstawowa temperatura ciala to cecha osobnicza kazdego czlowieka, nie jest identyczna. Poza tym zalezy rowniez od termometru.
Wazne zeby wychwycic skok i aby podwyzszona sie utrzymala :)

Hej dziewczynki ja na chwilkę własnie skonczyłam sprzątac, i leże sobie na wyrku, zaraz czeka mnie jeszcze zbieranie 2 prań ze strychu i wywieszenie kolejnych :D

Małż coś tam sprząta w piwnicy i chyba sobie półkę montuje jakąs bo słysze jak wierci, zostało w sumie to pranie i bede sie szła kąpać, i jadę do koleżanki się wyluzowac:D może na jakis dancinng wyskoczymy:D
Oczywiście mój małż ma o to wielki problem, ale jakoś mnie to nie interesuje on tylko argumentuje to tym że on tez nigdzie nie wychodzi a ja mu mówie to umów sie gdzies ze znajomymi jaki masz problem chłopie... psss mi się w koncu też należy skoro jeszcze w ciązy nie jestem... to chyba mam prawo gdzieś wyjsc,...

Popieram katka;-)

ja tez wszystko juz zrobiłam. Zaraz do sklepu jedziemy po patyczki do liczenia i korone na bal;-)

A potem wieczór rodzinny;-) wypijemy se piwko z M i może jakis film lukniemy;-)

Bedę robiła takie tutu;-)
ongredthread.wordpress.com/2010/12/11/tutu-tutorial-jak-zrobic-tutu-bez-szycia-na-maszynie/

Ostatnia edycja:
reklama
Katka chlopa trzeba sobie wyszkolic:) moj wrocil ok godz temu...ja udawalam ze spie z malym
..zagladnal do pokoju i. ...no wlasnie i i wzial sie za gary wstawil zmywarke...slysze ze ogarnal pokoj duzy i podlogi traktuje hahaha zobaczymy jak dalej bedzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry