Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anulka punkt dla Ciebie :-) ja swojego wczoraj prosiłam żeby zmywarkę na noc nastawil i poszłam spać. Rano wstał i jak wszedł do kuchni to pierwsze co usłyszałam to jak wkladal brudne naczynia i klął pod nosem
Zrobiłam drugi test owulacyjny, kreska wyrazniejsza jak wczoraj ale to wciąż jeszcze nie to.
Teraz akcja mycie podlog <szok>
Ale bez odzywania sie...nie zamienilismy ani slowa,bo juz po domu chodze bo maly wstal...
Na usg kazal mi przyjsc ok 19 tzn nawet nie kazal sie spieszyc i spokojnie przyjsc dzis dyzur ma dlatego...
Wiecie nie mam ochoty isc na to usg nie wiem czy nie odpuszcze...
Domka ale po co jak nic siw nie odezwie...inny jesli chodzi o dziecko zapytal by na ktora w koncu pojedziemy czy cos w tym stylu...
Podloge umyl ale nie po mojemu:/ nawet plynu do podlogi nie czuc:/ a moze nie uzyl go nawet
Dziewczyny - luteina jest na receptę?
Zapisałam się do lekarza na 20.12, będę tuż po kolejnej @, powiem że staram się dłużej niż 2 m-ce, bo znowu będzie mi kazał czekać. Może coś to zdziała.
Dziś boli mnie jajnik, ten "zepsuty" i mam płodny śluz... Ech.