reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam Kobietki ;-)

U mnie brzydko, wilgotno :/

Anulka - musicie jakoś przez to przejść, nie zakładaj takich wydarzeń, łatwe to na pewno nie jest i nie będzie, ale do konsensu musicie dojść. Sądzę, że jest mu głupio i wstyd, ale męska duma nie pozwala mu się do tego przyznać.

Ritta -
dziękuję, u mnie jeszcze za wcześnie na prognozy, mam 28 cykle +/- 1 dzień, a ostatnio nawet 30, więc w sumie każdy dzień od jutra będzie sądny. A temperatura u mnie najczęściej spadała z dnia na dzień. Zastanawiam się tylko, czy mierzyć w ogóle tę tempkę teraz, bo przy elektronicznym jestem w stanie stwierdzić bez patrzenia czy mam wyższą czy niższą - jak zapika szybko tzn, że spadła, a jak dłużej się czeka, tzn, że się utrzymuje - mam już to obcykane, ale teraz to takie stresujące mierzyć :-(

Zastanawiam się tylko, czy mierzyć w ogóle tę tempkę teraz, bo przy elektronicznym jestem w stanie stwierdzić bez patrzenia czy mam wyższą czy niższą - jak zapika szybko tzn, że spadła, a jak dłużej się czeka, tzn, że się utrzymuje - mam już to obcykane, ale teraz to takie stresujące mierzyć :-(

Mam tak samo :-D I też się zastanawiałam czy nie przestać nawet już teraz mierzyć żeby się nie stresować, ale chyba ciekawość jest silniejsza. A końcówka rzeczywiście najgorsza.

Trzymam kciuki, żeby temperatura nie spadła &&&&&

Anulka - a może panem mężem trzeba delikatnie potrząsnąć? Np. wyprowadzić się z dzieckiem do rodziców/teściów na kilka dni? Wiem, że łatwo się mówi ale samotność w domu po jakimś czasie działa na każdego... nikt nie lubi wracać do 4 ścian. Powiedz mu, że Mały coś zauważył na przykład. Albo zwyczajnie wyłóż sprawę jego rodzicom z adnotacją, że nie wiesz już co dalej robić i jeśli będzie tak dalej to zamierzasz zostać samotną matką. Myślę, że będą potrafili wpłynąć na syna pod niewypowiedzianą groźbą braku kontaktu z wnukiem/wnukami :yes:
Być może uznasz, że przesadzam ale moim skromnym zdaniem w takich przypadkach jak opisałaś (dziecko biegnie z uśmiechem do pijanego taty) trzeba działać szybko i z rozmachem. To nie jest kłótnia o majonez na obrusie czy przestawioną skrzynkę z narzędziami. Jestem z Tobą kochana i bardzo mocno trzymam kciuki, żebyś poczuła się spokojna.

Dziewczyny prawie skończyłam metamorfozę salonu. Chciałabym pokazać Wam zdjęcia ale niestety nie mam jak - od komórki nie mam kabla a aparat wyszedł miesiąc temu do brata Mojego :dry: Napisałam smsa, może wróci na dniach... Powiem Wam tylko tyle, że wyszło o wiele ładniej niż się spodziewałam. Teraz muszę się ogarnąć, wziąć prysznic i pójdę do sklepu po jakiś ładny zapach (kadzidełko?) i świeże kwiaty. Mam nadzieję, że jak Mój wróci (wraca po 16 dzisiaj) to padnie :)
Dziękuję Wam wszystkim za pomoc i inspiracje kolorystyczne :*

Ja wczoraj kupilam dwa wiaderka farby pastelowej :D zielone jabluszko i brzoskwinia (5L) najlepsze jest to ze nie wiem po co je kupilam bo nie wiem co che malowac ;) pewnie poleza do wiosny bo jesli mamy sie przeprowadzic to nie ma sensu malowac.

Cześć kobietami :)

Zgłaszać sie po długiej nieobecności :(! Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie po tym czasie ciszy z mojej strony :) mam nadzieje ze od dziś dam radę systematycznie z Wami pisać :)

U mnie leci po Maly, po wypalance trochę ze mnie leci jakiś żółty płyn bleeeee ogólnie według testów mam owulke ale wątpię ze po wypalaniu uda mi sie zajść tym bardziej ze nie mam normalnego plodnego sluzu tylko ta woda :( no ale oczywiscie nie rezygnuje :)

Kobietka - jeśli możesz to wpisz mnie na listę :) okres ok 10-15grudzien :)

Jak w tym cyklu nie wyjdzie to tabletki mam brać i kolejny cykl będzie tylko 28dni jak to wspaniale mieć taki krótki cykl gdy sie chce starać o dzidziusia :D

Ogólnie tyle was wszystki, pije kawke i czekam na Klijetke !

Miłego dnia laseczki ;)

Ritta umieściłam, bo tak będzie łatwiej niż jakbym miała za każdym razem wrzucać:tak:

Kobietka nawet nie wiesz jak się cieszę, że temp. ciągle w górze:-D Oby, oby, oby to było to!!:tak:

Anulka dużo siły dla Ciebie, wszystko się w końcu ułoży zobaczysz, tylko się nie załamuj Kochana!

Albo zwyczajnie wyłóż sprawę jego rodzicom z adnotacją, że nie wiesz już co dalej robić i jeśli będzie tak dalej to zamierzasz zostać samotną matką. Myślę, że będą potrafili wpłynąć na syna pod niewypowiedzianą groźbą braku kontaktu z wnukiem/wnukami

Pozwolę sobie wyrazić moje zdanie.
Ja jestem bardzo przeciwna angażowaniu w sprawy dorosłych ludzi rodziców, znajomych, kogokolwiek.
Uważam, że tak poważne kwestie ludzie muszą rozwiązywać sami między sobą. To jest dorosły człowiek i to chyba nie czas żeby mamusia groziła paluszkiem. A groźby braku kontaktu z wnukiem już nie mieszczą mi się w głowie.

Ale za wyprowadzką na kilka dni (w miarę możliwości) jestem za.

Przepraszam inis, ale taki jest mój punkt widzenia.

reklama
Anulka kochana nie smutaj;-/ Może on tez na swój sposób przezywa że bedzie tatą?
A może ma męski okres(wypda co 3ms)hi
Jesteś silną kobieta i dasz sobie rade.

Kazia jeszce raz gratuluje;-)

Moja temp 36.09 ale jajniki bolą,szyjka wysoko bo ledwo ją macam srodkowym palcem...Ovu blisko;-) Z M działamy;-) Śluz nie wiem jaki bo jeszcze sie nie myłam po wczorajszym sexie żeby plemniki miały szanse;-)

Kobietka tam pewnie fasolka zawojowała już twoj brzuch;-) oby temp.nie spadła.

Co dzis na obiad?? U mnie piers z kury w sosie smietanowo koperkowym;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry