Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zastanawiam się tylko, czy mierzyć w ogóle tę tempkę teraz, bo przy elektronicznym jestem w stanie stwierdzić bez patrzenia czy mam wyższą czy niższą - jak zapika szybko tzn, że spadła, a jak dłużej się czeka, tzn, że się utrzymuje - mam już to obcykane, ale teraz to takie stresujące mierzyć :-(
I też się zastanawiałam czy nie przestać nawet już teraz mierzyć żeby się nie stresować, ale chyba ciekawość jest silniejsza. A końcówka rzeczywiście najgorsza.
Napisałam smsa, może wróci na dniach... Powiem Wam tylko tyle, że wyszło o wiele ładniej niż się spodziewałam. Teraz muszę się ogarnąć, wziąć prysznic i pójdę do sklepu po jakiś ładny zapach (kadzidełko?) i świeże kwiaty. Mam nadzieję, że jak Mój wróci (wraca po 16 dzisiaj) to padnie 
Oby, oby, oby to było to!!
Albo zwyczajnie wyłóż sprawę jego rodzicom z adnotacją, że nie wiesz już co dalej robić i jeśli będzie tak dalej to zamierzasz zostać samotną matką. Myślę, że będą potrafili wpłynąć na syna pod niewypowiedzianą groźbą braku kontaktu z wnukiem/wnukami