reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny!
Niestety nie nadrobię wczorajszego pamiętnika jesiennych BB ;)
Podczytałam od dzisiaj, od rana. Nie gniewajcie się, że nie odpiszę wszystkim :zawstydzona/y:
I co ja tu widzę: KAZIMIERA gratki!!!!!! Bardzo się cieszę, powiedziałaś już mężowi, czy czekasz do rocznicy?

Wczorajsza impreza była bardzo średnia - poważnym ludziom zrobili gry i zabawy od 20:00-0:00, później był jakiś koncert, ale się zmyłam.
Parkietu do tańca nie udostępnili, siedzieliśmy jak na stołówce przy stołach bez obrusów, jedząc plastikowymi sztućcami :/
Nie tego się spodziewałam, ale cóż, przynajmniej wiem jak takie imprezy wyglądają. Byłam pierwszy raz. I chyba ostatni :/

Bardziej się cieszę z dzisiejszej wizyty u ginka - mam nadzieję, że wypatrzy jakiś pęcherzyk do zafasolkowania ;)
A tak w ogóle - dziś 16dc, jajniki mnie nie bolą, śluzu wodnistego/ciągnącego nie miałam... Wczoraj tylko żelkowy glutek się wydostał.
A w zeszłym cyklu już miałam... :/ Testy ovu negatywne, I kreska nadal, choć już bardzo wyraźna, ale to pewnie nic nie znaczy.
Wychodzi na to, że bardzo późno mam tę ovu, dlatego może nie trafiliśmy w zeszłym m-cu. Celowałam na 16-17dc...
Nie wiem o co chodzi - zerkniecie na wykres?

Przesyłam wirtualne promyczki słoneczne - na cały dzień!! Łapcie!

--> --> --------> ------> --> -------> -----> --------------> ----------> --->

reklama
ja już artykuly przeczytałam...trochę poszperałam sama z wujkiem google i chyba w grudniu umowie się do dentysty w Polsce bo ostatni raz bylam w lipcu...kupie sobie tez szczoteczke z bardziej miękkim włosem i powinno się troszkę poprawić.......

Anulka a może rzeczywiście mu się wstyd zrobilo skoro tak bez słowa dzisiaj wyszedł.....nie możesz myslec o tym ze będziesz sama z dziecmi...na pewno tak nie będzie.....zawsze będą przy tobie ludzie którzy ci pomoga....no i mam nadzieje ze przede wszystkim on się opanuje trochę.........

Anastazi
Ja rozumiem ze tak szybciej człowiek sie uczy. Ale jak Ty idąc na wizyte masz sie z nią dogadać bez tłumacza? A przecież napewno masz jakieś pytania, lub chciałabyś zrozumieć co ona Ci opowiada. :)
I wiem ze taka nauka jest dobra bo szybciej łapiesz język, ale w niektórych przypadkach powinno sie jednak chociaż patrzeć pod katem tego angelskiego, aby sie dogadać.
Plus ze przychodnia zleciła Tobie załatwiać tłumacza, tu w takiej sytuacji to oni załatwiają.
No ale co tam trzymam kciuki za ta wizyte kochana :* i życze aby wszystko jak po maśle poszlo.

Anulka
Nie rysuj czarnego scenariusza odrazu. Ja wiem ze człowiek jest zmęczony dawaniem szans, ale wiesz co powiedz mu teraz ze bez efektów nie bedzie nic. I ze wszystko sie spieprzy jak słowa nie zamienia sie w czyny. Teraz potrzebujesz naprawdę okresu bez nerwów.

A co do urodzenia
Moja koleżanka tez urodziła przed wczoraj zdrowego chłopca 2846gram i 54cm. :)
A druga jest od wczoraj na porodówce.
A trzecia ma termin na 6 grudnia. :)
Wysyp mam. :)

Anulka przytulam, strasznie mi przykro ale co ma byc to bedzie i moze akurat wszystko jeszcze sie ulozy!!!

Czesc
Nadrobilam i zapomnalam co komu napisac ;)

katka ja zawsze mialam bardzo obfite, ten pierwszy po odstawieniu tabletek to bylo jak na ubojni :baffled: Teraz mam 2 po odstwieniu i powiem Ci mam taki jak podczas brania tabletek. Pierwszego dnia umieralam - doslownie, ale 3 tampony dziennie max! Dzisiaj niby 3 dzien a wyglada jak ostatni w nocy mialam sucho. (test negatywny).

KEFIR I MASLANKA pilam w ciazy na okraglo :D uwielbiam :D

Z tym tlumaczem to cyrk straszny...

Moj syn czuje sie dzisiaj super ale... dopadlo go przeziebienie :confused: Czyli w domu jeszcze dluzej posiedzi. Ale zaczal gryzc i aptetyt ma :)

Odnosnie mojej sytuacji. Stosunek przerywany potrafi platac figla, prawda ;) wiec oddamy sie przyjemnoscia, nic na sile i moze akurat cos tam zostanie :cool:
Nie bede go na sile przekonywac zeby juz juz bo ja teraz chce. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Ale sie pochwale - maz dostal prezent na urodziny :D - awans w pracy i podwyzke :D

Ja od Was nie uciekam ;) poprostu nie chce Wam tu smucic :)

kobietka dasz namiary na grupe????

Wczorajsza impreza była bardzo średnia - poważnym ludziom zrobili gry i zabawy od 20:00-0:00, później był jakiś koncert, ale się zmyłam.
Parkietu do tańca nie udostępnili, siedzieliśmy jak na stołówce przy stołach bez obrusów, jedząc plastikowymi sztućcami :/
Nie tego się spodziewałam, ale cóż, przynajmniej wiem jak takie imprezy wyglądają. Byłam pierwszy raz. I chyba ostatni :/

SZOK :szok: Z tego co pisałaś też myślałam, że to będzie bardziej wytworna impreza. Bez obrusów, plastiki :szok::szok::szok:
Bywam na takich firmowych imprezach ale nigdy tak nie było.

U nas na 20-lecie firmy zrobili wielką imprezę w Teatrze Narodowym. Prowadzącym była Torbicka i młody Sztur. Grał znany zespół jazzowy (Karolaka jeśli dobrze pamiętam) ale ciężko się przy tym tańczyło.
Wydali na to kupę kasy i za premię w zamian bym się nie obraziła, ale fajnie być raz na jakiś czas na takiej imprezie :tak:

Fimka jeśli "żelkowy glutek" już był to coś zaczyna się dziać. Wróże ci ovu za 3-4 dni ;-)

Iwonka-Biedronka

Masz zakaz opuszczania grupy.
I nam nie smucisz, a jeżeli nawet to będziemy Cie zawsze wspierać.

Chciałam napisac bo wcześniej zapomniałam, przepraszam.
Ciesze sie, ze z Twoim synkiem dobrze i że operacja się udało. No i teraz niech wraca szybko do zdrówka, i niech nie łapie żadnych chorubsk teraz. ;)

Co do Waszych staranek, skoro tak sie kochacie to czasami los spłata Wam figle. Możecie cieszyć sie igraszkami, no i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.

A mąż dostał wspaniały prezent. :);)

U nas na 20-lecie firmy zrobili wielką imprezę w Teatrze Narodowym. Prowadzącym była Torbicka i młody Sztur. Grał znany zespół jazzowy (Karolaka jeśli dobrze pamiętam) ale ciężko się przy tym tańczyło.
Wydali na to kupę kasy i za premię w zamian bym się nie obraziła, ale fajnie być raz na jakiś czas na takiej imprezie.

U nas większość kasy poszła pewnie na wynajęcie nowego stadionu - bo tam się owa impreza odbywała.
Szacowany koszt to 240zł za osobę, więc powinno być przynajmniej jak na dobrym weselu, a nie tak sobie ;)
Też wolałabym kaskę zamiast takiej imprezy...

Ritta dzięki za komentarz do wykresu. No to dobrze!!! To jestem pełna nadziei na piękną ovu w tym m-cu już za kilka dni ;)

reklama
blue dzieki :-D
ja tu zostane bo sie od was uzaleznilam ;) no i ktos musi pozostalym gratulowac jak tu sama zostane ;)

Kochamy sie i to czesto wiec moze akurat ;) nic na sile :)

Nie mam zwyczaju brac prysznica przed sniadaniem ale dzisiaj to byl mus ;) od razu humor o milion razy lepszy :D
Ide wkocu cos zjesc ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry