Fimka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Niestety nie nadrobię wczorajszego pamiętnika jesiennych BB
Podczytałam od dzisiaj, od rana. Nie gniewajcie się, że nie odpiszę wszystkim
I co ja tu widzę: KAZIMIERA gratki!!!!!! Bardzo się cieszę, powiedziałaś już mężowi, czy czekasz do rocznicy?
Wczorajsza impreza była bardzo średnia - poważnym ludziom zrobili gry i zabawy od 20:00-0:00, później był jakiś koncert, ale się zmyłam.
Parkietu do tańca nie udostępnili, siedzieliśmy jak na stołówce przy stołach bez obrusów, jedząc plastikowymi sztućcami :/
Nie tego się spodziewałam, ale cóż, przynajmniej wiem jak takie imprezy wyglądają. Byłam pierwszy raz. I chyba ostatni :/
Bardziej się cieszę z dzisiejszej wizyty u ginka - mam nadzieję, że wypatrzy jakiś pęcherzyk do zafasolkowania
A tak w ogóle - dziś 16dc, jajniki mnie nie bolą, śluzu wodnistego/ciągnącego nie miałam... Wczoraj tylko żelkowy glutek się wydostał.
A w zeszłym cyklu już miałam... :/ Testy ovu negatywne, I kreska nadal, choć już bardzo wyraźna, ale to pewnie nic nie znaczy.
Wychodzi na to, że bardzo późno mam tę ovu, dlatego może nie trafiliśmy w zeszłym m-cu. Celowałam na 16-17dc...
Nie wiem o co chodzi - zerkniecie na wykres?
Przesyłam wirtualne promyczki słoneczne - na cały dzień!! Łapcie!
--> --> --------> ------> --> -------> -----> --------------> ----------> --->
Niestety nie nadrobię wczorajszego pamiętnika jesiennych BB
Podczytałam od dzisiaj, od rana. Nie gniewajcie się, że nie odpiszę wszystkim

I co ja tu widzę: KAZIMIERA gratki!!!!!! Bardzo się cieszę, powiedziałaś już mężowi, czy czekasz do rocznicy?
Wczorajsza impreza była bardzo średnia - poważnym ludziom zrobili gry i zabawy od 20:00-0:00, później był jakiś koncert, ale się zmyłam.
Parkietu do tańca nie udostępnili, siedzieliśmy jak na stołówce przy stołach bez obrusów, jedząc plastikowymi sztućcami :/
Nie tego się spodziewałam, ale cóż, przynajmniej wiem jak takie imprezy wyglądają. Byłam pierwszy raz. I chyba ostatni :/
Bardziej się cieszę z dzisiejszej wizyty u ginka - mam nadzieję, że wypatrzy jakiś pęcherzyk do zafasolkowania
A tak w ogóle - dziś 16dc, jajniki mnie nie bolą, śluzu wodnistego/ciągnącego nie miałam... Wczoraj tylko żelkowy glutek się wydostał.
A w zeszłym cyklu już miałam... :/ Testy ovu negatywne, I kreska nadal, choć już bardzo wyraźna, ale to pewnie nic nie znaczy.
Wychodzi na to, że bardzo późno mam tę ovu, dlatego może nie trafiliśmy w zeszłym m-cu. Celowałam na 16-17dc...
Nie wiem o co chodzi - zerkniecie na wykres?
Przesyłam wirtualne promyczki słoneczne - na cały dzień!! Łapcie!
--> --> --------> ------> --> -------> -----> --------------> ----------> --->
Teraz mam 2 po odstwieniu i powiem Ci mam taki jak podczas brania tabletek. Pierwszego dnia umieralam - doslownie, ale 3 tampony dziennie max! Dzisiaj niby 3 dzien a wyglada jak ostatni w nocy mialam sucho. (test negatywny).
Czyli w domu jeszcze dluzej posiedzi. Ale zaczal gryzc i aptetyt ma 
Z tego co pisałaś też myślałam, że to będzie bardziej wytworna impreza. Bez obrusów, plastiki