Witajcie kobietki z "rana"
Szok otworzyłam oczy dziś po 9, ale fakt spać poszłam po 12.. :/ Pan K teraz wzywa mnie wieczorami.. I wiecej mdlosci mam wieczorem niż rano..

.
Inis
Aby przemeblowanie sie udało!
Ja dzisiaj tez lekkie przemeblowanie zrobie.. Jak mi sie uda to łóżko przesune, jak bedzie lekko szło, a jak nie to pal diabli zrobie metamorfozę z moim, bo siłowac sie nie będę i nie moge. Jestem ciekawa jak wyjdzie efekt końcowy u Ciebie.

oczywiście kciuki trzymam!
Katka
Wracaj do zdrowia. Cos te choróbska Was sie trzymają. :/
Ritta
To pewnie taka chandra jesienna, bo w sumie teraz to tylko szaro na dworzu, a słonko jak wyjdzie to na chwilkę..
Może aura świąteczna wykopie smutek?
Kazimiera
Jak fajnie, tak po cichutku gratuluje, i bardzo sie ciesze! Super czytać takie posta. No i jaka niespodzianka na rocznicę.
Kobietka
Ja Cie pierdzielę, niech ta tempka sie nie ważyła spadać. Bo trzymając kciuki to juz tez chciała bym Ci pogratulować, ale czekam nadal na Twoje zielone światełko.

Anulka
Kopnęła bym go w dupę, w jego cztery litery, za to jak postępuje. Czy ten ci*l na głowę sie z kimś pozamieniał? Ja ostatnio do mojego powiedziałam, ze to nie ja chyba jestem w ciazy tylko on.. Bo tez mieliśmy spięcie. Ale wczoraj kupił lody waniliowe na zgodę.. A wieczorem ślęczał ze mną w WC.. Wiec może mu sie juz tez przestawili na lepsze. A Twój może to banał i może tak naprawdę nie zrobił aż tak nic złego to i tak powinien Cie przeprosić i zrobic gest, miły gest w Twoja stronę bo takimi nawet małymi rzeczami rani ciebie.
A i pisałaś ze nie jest biologicznym ojcem, ale jest z Fabim od początku i dla Fabiego to on jest tata, tata ktory był i jest przy nim.. I Fabi go pokochał jak tatę.. Wiec nie ważne ze nie biologiczny, ważne ze jest miedzy nimi więź, a czasem to jest mocniejsze.

:*
Anastazi
Ty to masz tam przeboje!
A nie możesz zmienić przychodni?
To sie nadaje do zgłoszenia.
Bo jeżeli ona nie umie języka to nie jest kompetentna, a jeżeli nie jest kompetentna to nie nadaje sie na ta posadę. Absurd.. Jeszcze z takim czymś to ja sie nie spotkałam.
No dobra dziewczynki zacieram ręce i przesyłam Wam multum fluidek!!
Łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Idę robic sobie kanapkę, bo burczy mi w brzuchu. :* zaraz wracam, a i na grupę zajrzę z przeglądarki w telefonie.