reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny powiedzcie mi czy w czasie ciąży można pic kefir albo maslanke????? bo mleka nie lubie a chyba potrzebuje wapna.... bo od 3 dni strasznie dziasla zaczely mi krwawic ....a nigdy z tym nie miałam problemu...

Krwawienie dziąseł w ciąży to niestety częsta dolegliwość i nie zależy od niedoboru wapnia. Też to przechodziłam z tym, że trochę później.
I nie słyszałam, żeby maślanka czy kefir w ciąży były niewskazane.

reklama
Anastazi mi tez zaczely krwawic,tyle ze mleko lubie a kefiru czy maslanki nie wezme do ust:)

Moj po porzadnej zrabce od rodzicow chce sie poprawic ehh ciekawe na jak dlugo...nie wiem co mam zrobic:( mam dosc:(wiele razy obiecywal i du.p.ka z tego byla:(

Witajcie kobietki z "rana"
Szok otworzyłam oczy dziś po 9, ale fakt spać poszłam po 12.. :/ Pan K teraz wzywa mnie wieczorami.. I wiecej mdlosci mam wieczorem niż rano.. :szok:.

Inis
Aby przemeblowanie sie udało!
Ja dzisiaj tez lekkie przemeblowanie zrobie.. Jak mi sie uda to łóżko przesune, jak bedzie lekko szło, a jak nie to pal diabli zrobie metamorfozę z moim, bo siłowac sie nie będę i nie moge. Jestem ciekawa jak wyjdzie efekt końcowy u Ciebie. :) oczywiście kciuki trzymam!

Katka
Wracaj do zdrowia. Cos te choróbska Was sie trzymają. :/:(

Ritta
To pewnie taka chandra jesienna, bo w sumie teraz to tylko szaro na dworzu, a słonko jak wyjdzie to na chwilkę..
Może aura świąteczna wykopie smutek?

Kazimiera
Jak fajnie, tak po cichutku gratuluje, i bardzo sie ciesze! Super czytać takie posta. No i jaka niespodzianka na rocznicę. ;)

Kobietka
Ja Cie pierdzielę, niech ta tempka sie nie ważyła spadać. Bo trzymając kciuki to juz tez chciała bym Ci pogratulować, ale czekam nadal na Twoje zielone światełko. ;);)

Anulka
Kopnęła bym go w dupę, w jego cztery litery, za to jak postępuje. Czy ten ci*l na głowę sie z kimś pozamieniał? Ja ostatnio do mojego powiedziałam, ze to nie ja chyba jestem w ciazy tylko on.. Bo tez mieliśmy spięcie. Ale wczoraj kupił lody waniliowe na zgodę.. A wieczorem ślęczał ze mną w WC.. Wiec może mu sie juz tez przestawili na lepsze. A Twój może to banał i może tak naprawdę nie zrobił aż tak nic złego to i tak powinien Cie przeprosić i zrobic gest, miły gest w Twoja stronę bo takimi nawet małymi rzeczami rani ciebie.
A i pisałaś ze nie jest biologicznym ojcem, ale jest z Fabim od początku i dla Fabiego to on jest tata, tata ktory był i jest przy nim.. I Fabi go pokochał jak tatę.. Wiec nie ważne ze nie biologiczny, ważne ze jest miedzy nimi więź, a czasem to jest mocniejsze. :) :*

Anastazi
Ty to masz tam przeboje!
A nie możesz zmienić przychodni?
To sie nadaje do zgłoszenia.
Bo jeżeli ona nie umie języka to nie jest kompetentna, a jeżeli nie jest kompetentna to nie nadaje sie na ta posadę. Absurd.. Jeszcze z takim czymś to ja sie nie spotkałam. :szok:

No dobra dziewczynki zacieram ręce i przesyłam Wam multum fluidek!!
Łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Idę robic sobie kanapkę, bo burczy mi w brzuchu. :* zaraz wracam, a i na grupę zajrzę z przeglądarki w telefonie.

w takim razie od czego to zależy??? wg. mnie nie powinno się cos takiego dziac....a mi naprawdę zaczely ostro krwawic....:(

a jeszcze jedno ...wczoraj moja znajoma urodzila coreczke:):) miała 53 cm i wazyla 5100:):)duuuza dziewczynka:):) a mamusia 34 kg przytyla w czasie ciąży....dużo...ale jej to na zle nie wyszlo bo wkoncu jak człowiek wygladala.....wcześniej była taka chuda ze przez koszulke spokojnie można było wyczuć jej zebra...zresztą ona sama mowila ze teraz to i lepiej się czuje:):)zresztą co tu dużo mowic jak wazyla 46kg przed ciaza....

Blue najgorsze bylo to ze ten napruty jak biszkopt wszedl a dziecko z usmiechem i radosnie zawolala tatia i polecial przytulic sie i coz z tego:( zatkalo mnie i jego rodzicow...jak tatus pewnie tego nie pamieta:(

blue....co do tego to ja się nie dziwie ze tu tak jest...bo jak ja przyjechałam na staz tu to norweskiego tez nie znalam a ang baaardzo slabo...bo mi się po prostu w szkole nie chciało uczyc jezyka....a staz miałam....dopiero w trakcie zaczelam się uczyc i szybko mi poszlo to czego w Polsce w szkole nie dali rady nauczyć mnie przez 10 lat......i to jest wlasnie norweski system....jak ktoś ma do czynienia z ludzmi to szybko się nauczy......

na jedno dobre ale jak pomysle o tej wizycie to się trochę boje:(:(:(:(
a ona ma być tam tylko do końca grudnia potem jakiś Norweg ma przyjść....wiec tylko jedna wizyte taka będę miała....

Anulka.....tak mi smutno się czyta co piszesz:(:(:(:(:(:(:(:( chyba tam pojade i go W DUPE KOPNE AZ POLECI NA KOSMOS !!!!!!!!!!!!!!!!! (Oczywiście zart...:)))))) ale uśmiechnij się trochę kochana....a ta dupa wolowa niech się ogarnie trochę bo naprawdę chyba nie wie co robi.....

Jestem zalamana:( myslalam ze w koncu dokonalam dovregk wyboru ale chyba po raz kolejny sie pomylilam:( nie wiem co dalej bedzie:( bede samotna matka dwojki dzieci i kazde z innego ojca:(

reklama
Anastazi
Mi tez krwawią, od niedawna. No a ze musiałam pastę zmienić, bo tamta moja poprzednia która uwielbiałem za bardzo miętą jedzie wiec zmieniłam na taka co jest tez łagodna dla dziąseł.
No i zaraz przeczytam artykuły co Ritta wstawiła. ;)

Anulka
Przypaliła bym Twojego biszkopta.
Jak był napruty tak jak piszesz to pewnie ma zanik pamięci. Niech mu rodzice przypomną jak dziecko leciało do tatusia.. Może mu sie głupio zrobi. A pewnie wyszedł do pracy bez słowa bo mu wstyd i głupio.
A jak mówi ze sie poprawi to niech juz tego nie mówi i nie pisze tylko nie h pokaże bo czyny znaczą wiecej niż słowem często gęsto w takich przypadkach.

Katka
Ja często wymiotowalam przy anginie lub jak byłam juz mocno chora z osłabienia. Trzymaj sie kochana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry