reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Naprawde bardzo dojrzale;-) kurde zeby kazdy facet tak do sprawy podchodzil. Bo niektórzy(moj nie;-)) twierdzili by ze takie cos to plamam na chonorze bo niby jak to moze byc ich wina. A tu prosze. Ja tez jestem pod wrazeniem. Az mi sie chumor poprawił;-)

reklama
Witam laseczki
Na początek gratuluje udanych wizyt, a tym co się nie udało życzę szczęścia w kolejnym cyklu :-)

Dziewczynki jestem w kropce, 2 dni temu robiłam test owulacyjny (15dc) ale ta druga kreska była ciut jaśniejsza niż kontrolna więc niby test negatywny, szyjka była dość nisko ale miększa niż dziś, śluzu prawie nie mam (a łykam wiesiołek i siemię) rano temperatura skoczyła mi o 0,3 ale po 2 godz od wstania znowu opadła do tej co wczoraj z tymże szyjka jakby była wyżej ale jest twardsza. W zeszłych cyklach testy owu były pozytywne w 17 i 18 dc. Czyżbym owu miała teraz wcześniej :-( bo jak tak to szlag trafił ten cykl bo nie było pełnych przytulanek :'-( ... czekaliśmy na owu a tu dupa :-(

Beata witaj. A moze zamiesc w sygnaturze wykres jak taki masz bedzie, nam łatwiej Ci cos podpowiedziec. Ja niby szyjke coszien badam ale rano bo podobno w ciągu dnia ona zmienia położenie. Co do testów to Ci nie pomoge bo takich nie robiłam. Sugerowałam sie aby na temeraturze,szyjce i śluzie. Siemie piłam ale śluz płodny miałam jednego dnia tylko

A tak wogule to pic jeszcze to siemie?czy juz nie musze?? Mam wene na porządki dziś;-)

Ojej inis masakra.. widać mąż tak samo bardzo jak ty pragnie fasoleczki:) i o tym co piszesz pokazał sie z bardzo dobrej strony, tak jak Domka piszę mój mąż także chyba by się obraził za to jak np ja bym mu kazała zbadać nasienie, mój mąz machnął by ręką i powiedział oczywiscie jaki to on nie jest świetny i jaka on ma zaje*****ą sperme... haha:) powiem ci szczeże że sama bym dała do badania, może poprostu z ciekawości czy już sama nie wiem po co:P

ale mące...

Ja sie dopiero obudziłalm... i to wyobraźcie sobie u mojej małej w łózku, a pamiętam że sasypiałam z mężem... czyżby mu sie niewygodnie ze mną spało i mnie przeniósł? haha:eek: czy może lunatykowałam?:confused: bo normalnie nie przypominam sobie żebym w nocy do niej wstała....:szok::-D

Zrobiłam sobie kawkę i leże już u siebie w łóżeczku:D u nas @ od piątku są codziennie a w wekkend nawet po 2 razy dziennie:D:D Teraz wam powiem że jakoś bardziej mam nadzieje...nie wiem czemu ale tamten cykl czułam ze spalony bo mieliśmy przerwy po 4-5-6 dni jak sie kłóciliśmy... a teraz, staram się być miła dla mojego męza... i wychodzi w tym cyklu nie kłócilismy się wg:):)
Boli mnie głowa... i swędzą sutki.... Nadia spi, pewnie zaraz wstanie.. ja powiem :

Odnośnie ginekologa podjrzewam że niestety nawet jak bym była w ciązy nie znajdzie się termin u mojego gina na ten rok... i chyba pójdę na pierwszą wizytę prywatnie przed świetami bo chciałą bym w razie co na święta miec potwierdzenie...:-):-)

beata.1313 a jakie robiłaś te testy?

A tak wg to cześć! bo zapomniałam się przywitac:eek:

Ostatnia edycja:
hej kochane:):):)

inis bardzo piękny gest ze strony twojego meza i bardzo dojrzaly:):):) mój nawet by nie wpadl na ten pomysl bo od razu by twierdzil ze z nim wszystko wporzadku......

Amaliee ja mam przykre doświadczenia z tymi sieciowkami z biżuteriami...zawsze cos było nie tak...a pierścionki to już wogole....po roku były wytarte jak by miały po 10 lat.....i tak obrączki kupiliśmy w zwykłym sklepie z bizuteria i nie zaluje bo swieca się do tej pory...a kolezanka w tym samym czasie kupowala w aparcie i teraz jej obraczka wygląda jak stara....a nie pol roczna:):):)i kazda inna bizuterie wole kupic albo od zlotnika albo w sklepie nie sieciowym....

a ja dzisiaj mam urodzinki:):):):)tak się troszkę pochwale:):):)ciekawe co mezus wymyśli....bo w tamtym roku ZAPOMNIAL.....ja się nic nie odzywalam a na drugi dzień mu taka afere zrobiłam ze mam nadzieje ze do końca zycia nie zapomni......

Domka właśnie prubuje wstawić wykres bo mam konto na OvuFriend ;-)
Katka testy mam z apteki: paskowy LH Vitam i płytkowy Amwil dwa cykle temu jak robiłam ten płytkowy to wyszedł mi mocny pozytyw w 17dc, a teraz tempka mi skoczyła właśnie dziś - 17dc z tym że mierzyłam tem zawsze o 6 rano (ostatni dni była na poziomie 35,8-35,9) a dzis obudzilam sie przed 5 i jak zmierzyłam to było 36,1 , poźniej wstałam i po 2h znowu zmierzyłam i było 35,8 czyli spadla... tylko zastanawia mnie ta twarda szyjka :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry