reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej kochane:):):)

inis bardzo piękny gest ze strony twojego meza i bardzo dojrzaly:):):) mój nawet by nie wpadl na ten pomysl bo od razu by twierdzil ze z nim wszystko wporzadku......

Amaliee ja mam przykre doświadczenia z tymi sieciowkami z biżuteriami...zawsze cos było nie tak...a pierścionki to już wogole....po roku były wytarte jak by miały po 10 lat.....i tak obrączki kupiliśmy w zwykłym sklepie z bizuteria i nie zaluje bo swieca się do tej pory...a kolezanka w tym samym czasie kupowala w aparcie i teraz jej obraczka wygląda jak stara....a nie pol roczna:):):)i kazda inna bizuterie wole kupic albo od zlotnika albo w sklepie nie sieciowym....

a ja dzisiaj mam urodzinki:):):):)tak się troszkę pochwale:):):)ciekawe co mezus wymyśli....bo w tamtym roku ZAPOMNIAL.....ja się nic nie odzywalam a na drugi dzień mu taka afere zrobiłam ze mam nadzieje ze do końca zycia nie zapomni......

Anastazji kochana wszystkiego Najlepszego:D

Inis brawo dla męża, mało który sam bez przymusu zdecydowałby się na badanie, i wcale się im nie dziwię. Jeszcze raz BRAWO.
Domka u mnie też bez rewelacji temp. na tym samym poziomie, rano obudziłam się z bólem brzucha i głowy, teraz na razie nic nie boli, zaczynam juz nie miec złudzeń:-(
Anastazi 100 LAT 100 LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM, SPEŁNIENIA MARZEŃ.
emoty_okazje014.gif

Inis kochana, to dopiero wasz 3 cykl ! Nie powinniście się tak stresować. Ale z drugiej strony zazdroszczę podejścia partnera. Ja mojego to chyba siłą na badanie nie zaciągnę a myślę o tym jak po 6 cyklach się nie uda. I w żadnym wypadku nie myślę o was źle ;-)
W jakości spermy bada się ilość żołnierzyków, ruchliwość i prawidłową budowę (w %) lepkość spermy i takie tak, więc trochę ich potrzeba aby wyniki były miarodajne więc wstrzemięźliwość 3-5 dni jest wskazana.

anastazi STO LAT !!!!

reklama
Katko to były testy z apteki tylko zastanawia mnie ta szyjka że teraz jakby się podwyższała, ale i stwardniała :dry:

Dziś mi ręce opadły jak zobaczyłam ten skok temp o 5, no ale czemu jak wstałam, zrobilam siusiu, wypiłam kawe to znowu spadła i mam na wcześniejszym poziomie oby jeszcze owu przyszła ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry