reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
miruna,mniam,pyszna rybka:)my zawsze ja kupujemy,samo miesko:)
a u mnie w pracy wesolo bo dzis Barborka czyli swieto gornikow.jeszcze nawaleni nie chodza.jutro beda miec kaca :D

reklama
Posprzatałam szafe,zabawki. Piore 3 pralke;-) teraz kawka,przerwa i do obiadku. któ teraz bedzie testował?
szwagierka kupiła mojej pod poduche i choinke świetne ksiazkia

http://allegro.pl/ilustrowany-slownik-angielsko-polski-dla-dzieci-tw-i3745290618.html
taki słownik ale na żywo jest świetny,sama siedzialam i oglądałam strona za stroną. I encyklopedie tez taka kolorowa fajna. I wyobrazcie sobie ze po 9zł zapłaciła;-) uwielbiam takie prezenty

Ostatnia edycja:
Domka nie załamuje się to pierwszy cykl starań wiec można powiedzieć ze czułam ze tak może być w dodatku ta angina już po tym czułam że nici z tego.

U mnie na obiadek kluski śląskie do tego sosik i duszona marchewka :)

Iwonka mam to samo wole coś pożytecznego :)

Domka ja wczoraj miałam taki pracowity dzień, dziś troszkę luźniej.
Iwonka wygląda na to że masz dni płodne, szkoda że go nie przegadasz, sam do tego dojdzie:-)
Ritta zerkniesz na mój wykres? czy moja temperatura nie powinna byc wyższa?

Ja listę prezentów dla siebie też mogłabym stworzyć długą :sorry: Ale stwierdziłam, że sama mogę sobie kupić coś co mi się będzie najbardziej podobać. Poza tym nie wiem co kupić mojemu m bo on lubi pożyteczne prezenty :zawstydzona/y:
Zaproponowała więc wspólny prezent, odkurzacz bezprzewodowy. Masakra, wiem :-p

Bellaa i ty i Domka macie bardzo ładne wykresy. Temperatura nie musi już rosnąć, ważne żeby utrzymała się na tym poziomie.
Sama chciałbym mieć takie wykresy bo moje są raczej płaskie. Nie mam tak dużych różnic temperatur w czasie cyklu

Ostatnia edycja:
Praktyczne prezenty są najlepsze;-) ja mam w porządkach jaką wene,moze instynkt wicia gniazdka? kto wie:-D wogule chumor mam dobry. Wczoraj dla meza przepralam sie w erotyczną baletnice;-) potem mi sie przebrac nie pozwolil bo tak mu sie podobalo;-)

Ojej Rita dziekuje,ja jestem taka dumna z moich wykresów;-) wczoraj byla u mnie młodsza siostra(19l) i mowie jej w tajemnicy ze moze bedzie ciocią a ona do mnie je ze ja moze tez;-) az mi sie łza w oku zakrecila ze moja siostrzyczka dorosła wkoncu;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry