Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
iwonka bo z facetami jest tak, że im bardziej naciskasz, wywierzasz presję to on tym bardzoej mówi NIE. Daj mu chwilę, nie naciskaj. Może sam niebawem dojrzeje do tej decyzji.
Iwonka jestem za, ja też przed pierwszym cyklem, zresztą już to pisałam, miałam podobnie, naciskałam rozmowy, tłumaczenia, i odpuściłam bo byłam juz bezradna, i co sam przyszedł, a teraz jest w tej kwestii idealnie z jego strony. faceci już chyba tacy są, uparci.
anastazi duuuzo Zdroweczka i Wszystkiego Najlepszego
Iwonka golabki pychota...dawno juz nie jadlam a tak bardzo je lubie. A co do Meza to zobaczyz jak odpuscisz to sam jeszcze Cie zdziwi bo przyjdzie i zacznie rozmowe Inis super ze juz jestes no i jestem pod wrazeniem ze Maz sam wpadl na pomysl z badaniami.Ma racje nie zaszkodzi sprawdzic.Bedziecie mieli pewnosc ze wszystko jest ok. Domka super ten slownik ja ostatnio tez mojej kupilam tyle ze ksiazeczki obrazkowe jak na razie bardzo zainteresowana ciagle przychodzi zeby sie z nia pouczyc ;-)
U mnie dzisiaj strasznie zimno na razie na termometrze -2 stopnie do tego zimny wiatr
Anastazi mozę bedziesz ciocią... jak brat kupi lepszy model;-) he
Ja od roku mowilam ze dziecko,on ze nie bo kasa ,warunki itd a jak 2 ms powiedzialam w sumie w zartach ze dzidzi musimy sobie zrobic to on ze dobrze,a ja szok.Łaziłam i sie wypytywałam co rusz czy napewno,czy zdania nie zmieni itp.;-) i teraz pyta sie jak z ta temperatura,codziennie rano. Juz mi sie niechce nieraz mu tlumaczyc. Daj mu iwonka czas..
Iwonka nie smutaj sie i nie denerwuj.Maz moze nie chce Cie przemeczac potem z brzuszkiem wiadomo w niektorych rzeczach trzeba pomoc potem porzadki po przeprowadzce...nie chce narazac na stres,nerwy i zmeczenie Ciebie i Dzidziusia.A jak mowil Ci ze potem do roboty to znaczy ze tez chce tego Dziecka Bedzie dobrze...zobaczysz
A o co chodzi z punktami w kauflandzie bo nie wiem? a czesto robie tam zakupy i nie dostaje punktow
W REWE corka naklejki zbiera ;-)
No to jak w piatek bede w kauflandzie to musze zapytac ja wczesniej zawsze w REWE robilam zakupy bo akurat mam blisko domu ale na wieksze zawsze do kauflanda jade ;-)