Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na dloniach mam majątekzawsze się smieję, że jak to dobrze, że białe zloto wygląda jak srebro, nikogo nie pokusi ;P
).
.Jeśli macie ochotę to sprawdzić to czemu nie , przecież można robić badania ,a nawet trzeba jeśli się chce mieć dziecko to zupełnie naturalne.Z tym wstrzymaniem na kilka dni przed to jednak chyba konieczność czytałam o tym właśnie ,że musi się uzbierać sporo nasienia do badania, no i pisałaś ,że kochacie się codziennie, my kochaliśmy się tak w poprzednim cyklu i nie udało się, dopiero jak zmieniliśmy taktykę i kochaliśmy się co drugi dzień to się udało, powiem nawet ,że w dzień bólu owulacyjnego i skoku akurat wypadło ,że się nie kochaliśmy , ból owu był w sobotę ,a seks w piątek i niedzielę
tyle się ostatnio dzieje ,że straciłam poczucie czasu.Ritta a planujecie z Mężem ponownie się pobrać? Mielibyście okazję sprawić sobie nowe i oboje byście mogli nosić:-)

i bardzo ozdobne wyglądały komicznie.
Super pomysł, ciekawe jakie będą mieli miny:-)
Przytulanki były ?