reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czy mimo torbieli owulacja z lewego jest możliwa czy tylko z prawego ?

Ciężko mu było to stwierdzić. Powiedział, że musi zobaczyć czy w nim w ogóle powstają pęcherzyki, czy od razu torbiele.
Dopiero wtedy wszystko się okaże. Mówił, że po tym leku mam się spodziewać skąpej @ i w trakcie brania mogą wystąpić mdłości. Ale biorę! Dzielnie :)

reklama
Ciężko mu było to stwierdzić. Powiedział, że musi zobaczyć czy w nim w ogóle powstają pęcherzyki, czy od razu torbiele.
Dopiero wtedy wszystko się okaże. Mówił, że po tym leku mam się spodziewać skąpej @ i w trakcie brania mogą wystąpić mdłości. Ale biorę! Dzielnie :)

Masz na myśli Duphaston ?
Brałam w ciąży bo plamiłam, siostra też brała i nie było mdłości więc oby i u ciebie się nie pojawiły :)

Fimka ja tez kiedys bralam Dupka i tez nie mialam mdlosci oby i ciebie to ominelo:) trzymam &&&&&&&&&&&&& aby wszystko bylo po waszej mysli:)

czesc

Jejku dziewczyny jaka produkcja postow.Nie mozna za Wami nadazyc.

FIMKA-ja tez bralam duphaston i czulam sie po nim calkiem dobrze.Od nastepnego cyklu znowu bede brala to mozemy "cpac" razem.

RITTA-mozesz zerknac na moj cykl? Bo ja sama sie na niego gapie jak sroka w gnat.Chyba bedzie bezowulacyjny.Cos mi sie zdaje,ze HSG przestaszylo jajeczko i teraz nie chce sie pokazac.

RITTA-mozesz zerknac na moj cykl? Bo ja sama sie na niego gapie jak sroka w gnat.Chyba bedzie bezowulacyjny.Cos mi sie zdaje,ze HSG przestaszylo jajeczko i teraz nie chce sie pokazac.

Fuma ciężko mi powiedzieć coś mądrego :confused:
Powiem tylko tyle, że na innym wątku jest dziewczyna, która miała bardzo podobną sytuację do twojej. Też krwawiła po HSG i jej ginek kazał uznać to za początek kolejnego cyklu (czyli ten cykl do HSG trwał 12 dni) i w kolejnym miała normalną owulację potwierdzoną monitoringiem.
Może i ty niebawem będziesz mieć ovu :dry:

reklama
No mi ginka tez niby mowila,zeby to krwawienie uznac za poczatek cyklu.Tylko,ze reszta tak wyglada jakby miala nadejsc owu.Dzisiaj sluz niby wyglada na owulacyjny to juz zwatpilam.Poczekam co sie wykluje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry