reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
OoOoo Fimka super że wizyta się udała i ten lekarz okazał się w porządku a najważniejsze że ty jesteś usatysfakcjonowana wizyta:)

Ja leże w łóżku, Nadię właśnie położyłam:)
Coś pobolewa mnie lewy jajnik na zmianę z prawym, ale lewy bardziej...
Dziś na obiad gulasz :D nie mam weny więc nie będę kombinować... No właśnie dzwoniłam do mojego gina ale niestety na kasę chorych nie ma już rejestracji do końca roku, a chciałam prywatnie iść dziś do niego żeby zapytać czy owu wg była, ale od dziś do 16 jest na urlopie... więc dupa jasiu... :) tak czy siak nie da rady:(:(

ehhh...tak wiem znów się nakręcam:(

Jesssuuu przed moim dzieckiem stoi miseczka zupki a on dorwal sucha bulke z kaloryfera i juz pol zjadl:/ zaostrzy zabki to bedzie jeszcze mame gryzl:/ ehh

Bello u mnie to wygląda tak ze nie boli cały czas. Nachodzi taki delikatny ból w podbrzuszu,czuje ze lekko twardnieje i puchne ale tylko w czasie tego bólu. Jest on delikatny,jak lekki skurcz. Ale przy tym tez krzyz mnie pobolewa tak jakby promieniowało. A cycki to jak latam po schodach to bola i musze je wtedy trzymac.

No i od wczoraj bardzo czesto sikam,ale mało piłam. Dzis tylko 2 kawy i tyle...

Moje dziecko przechodzi bunt 5latka;-//

Ostatnia edycja:
Domka a na kiedy ovufriend wyznaczył ci termin @ ? Bo jak patrzę na twój wykres to myślę, że w sobotę/niedzielę spokojnie mogłabyś testować. Ale nie namawiam do złego :zawstydzona/y:

Rita ovu mi wyznaczyl na 8;-) poczekam do 12 na Belle. Moze bedzie pewniej. Tyle juz wytrzymałam;-)
Bo z moich wyliczen wynika ze przy cyklu 28d @ powinna byc 8.12 a przy cyklu 31d @ powinna byc 12.12.
Ostatni cykl był 31d.

Bello u mnie to wygląda tak ze nie boli cały czas. Nachodzi taki delikatny ból w podbrzuszu,czuje ze lekko twardnieje i puchne ale tylko w czasie tego bólu. Jest on delikatny,jak lekki skurcz. Ale przy tym tez krzyz mnie pobolewa tak jakby promieniowało. A cycki to jak latam po schodach to bola i musze je wtedy trzymac.

No i od wczoraj bardzo czesto sikam,ale mało piłam. Dzis tylko 2 kawy i tyle...

Moje dziecko przechodzi bunt 5latka;-//
Domka u mnie jest dokładnie tak samo, dziś prawie nie boil, przychodzi jakby skurcz, promienieje do prawego boku i odchodzi, choc wiem to może równie dobrze oznaczac @ no ale cycyki mnie nie bola, ostatnio mnie bolały juz miałam dużą nadzieje a tu @.
Ja mam podobnie, jak miałam cykl 27 dniowy to @ powinna byc 09.12 a jak 31 to 12.12.
Ritta na który cykl byś stawiała. Bo może faktycznie z Domka mogłybyśmy zatestowac sobota lub niedziela.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry