reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, ale naskrobałyście, miałam niezłą lekturę:-)

Pisałyście o relacjach rodzinnych, przykro mi, że niektóre z was mają takie ciężkie sytuacje:( Ja mam cudownych rodziców i teściów, mieszkamy w jednym mieście, widzimy się z jednymi jak i drugimi czasem nawet parę razy w tygodniu, bardzo nam pomagają i są za nami, wiem, że możemy na nich liczyć:tak: Ciesze się, że nam się tak trafiło, bo mój też się o moich rodzicach w samych pozytywach wypowiada:)

Inis dobrze, że do nas wróciłaś, super postawa Twojego Męża:tak: I czemu myślisz, że ktoś miałby was potępić?:szok: Ja uważam, że jak macie możliwość i chęć się przebadać to tylko na plus, bo będziecie wiedzieli na czym stoicie i nie będzie tego rozczarowania po pół roku czy roku starań.

Anastazi wszystkiego najlepszego Kochana:D Pochwal się co Twój wymyślił:))

Ada u mnie wczoraj było wielkie górnicze świętowanie, dzisiaj pewnie powtórka(tylko, że ja na terenie miedzi mieszkam, Ty pewnie węgla:) ).

My jesteśmy po ślubie prawie 16 miesięcy, ja noszę codziennie tzn. praktycznie nawet jej nie zdejmuję, mój zdejmuje tylko do pracy, bo mógłby zgubić, a tak to też nosi na co dzień:)

buble no ja mam nadzieje ze COKOLWIEK wymyśli:):):):)no i dziekuje za zyczenia:):):):)

Amaliee nie wiem jak to z tymi kamieniami czy osadzane czy nie:):)ale dla mnie jakość tego zlota jest kiepska a przynajmniej takie pierścionki z apartu miałam...one się po prostu wycieraly....stad nasza decyzja była o kupnie obrączek w sklepie jubilerskim a nie sieciowce..i nie narzekam jestem zadowolona....ja mam z zoltego zlota nie mam mieszanej wiec nie wiem jak by to wygladalo gdybyśmy takiej szukali...na pewno bylby problem bo to już jest bardziej skomplikowane no i droższe:):):):)

Ritta my poki co nosimy ale jak to będzie później ...się okaze....:):):):):):):):):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry