reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja tez sie melduje...wczoraj juz nie mialan sil usiasc do was:( ospala jakas jestem jak z malym drzemki nie zrobie...obudzilismy sie z malym i jeszcze drzemka do 8:30 szok:) teraz doczytuje was i pije kawe...maly sniadania nie chce tyljo prezent od mikolaja:) brak weny na nic a musze ogarnac mieszkanie bo przeciez mikolaj dzis i tescie ehh...ja mam dostac nowy telefonik hihi ale jak popatrzylam na ceny to mi szkoda:)

U nas wialo w nocy strasznie, posypalo malym sniegiem ala grad i nadal wieje ehh:/ stare tu okna to gwizda...moj koc polozyl w sypialni bo ciagnelo by...a tak gosciu zachwalal, moze powoli wyklaruje sie cos i w koncu kupimy jakies mieszkanie a nie placic za nic facetowi...

Domka skok temp obiecujacy :) oby tak dalej; )&&&&&&&&&&&

No melduje sie.
U nas też masakra z tym wiatrem powywracane samochody, powyrywane drzewa, zamknięte drogi, powyrywane dachy, powyrywane płoty, wyrwane nawet reklamy których stelaże były betonowe.. :szok: Ksawuś ( tutaj Sven) ladnie nas urządził :szok: :/
Wczoraj było tu 46m/s wiecej niż sie spodziewali. Pół nocy nie przespałam, a mój mąż co mocniej pizgło to sie przekręcał i czuwał nad nami. :)
A choinkę co postawili koło bloku to wygieło w pół.
Dziś tez jest okropnie. Wieje lżej niż wczoraj, ale wieje. :/
No i tak jak śniegu nie było tak dziś 6.12 lekko pruszyło.. Ale pewnie zaraz zniknie.

Domka - trzymam mocno kciuki!!
Oby to wszystko było na Wasze szczęście! ;) i uważaj na siebie, bo jak masz letnie a ślizgo to strach!

Anastazi? Melduj sie!

Ściskam Was mocno i fluidek dziś duzo tez przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

;)

Wykopcie mnie stad bo nic nie zrobie hehe
Mamy drugie podejscie do sniadania:) jajecznica nie stwierdzil ze kielbasa na goraco bedzie...to wstawilam wiecej i barszcz zrobie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry