reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mój M wpadl na pomysl żeby tydzień przed tzn. 13-stego pojsc do lekarza i od razu wyslac im zwolnienie z zapytaniem o wyjazd do polski....i będę probowala się z lekarka umowic na taki termin ale nie wiem czy ona da mi zwolnienie z wyprzedzeniem.....

blue...jak będziesz jechala do polski to musisz zabrać ze sobą wszystko ...karte ciąży, zwolnienie itp...bo w razie gdyby cos się stało (tfu tfu)....... to ZUS się będzie dogadywal z naszymi urzędami....a oni musza mieć dokumentacje....no i w szpitalu w razie czego...(tfu tfu)!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mój M wpadl na pomysl żeby tydzień przed tzn. 13-stego pojsc do lekarza i od razu wyslac im zwolnienie z zapytaniem o wyjazd do polski....i będę probowala się z lekarka umowic na taki termin ale nie wiem czy ona da mi zwolnienie z wyprzedzeniem.....

blue...jak będziesz jechala do polski to musisz zabrać ze sobą wszystko ...karte ciąży, zwolnienie itp...bo w razie gdyby cos się stało (tfu tfu)....... to ZUS się będzie dogadywal z naszymi urzędami....a oni musza mieć dokumentacje....no i w szpitalu w razie czego...(tfu tfu)!!!!!!!!!!!!!

Dziękuje Anastazi.
Będę na wizycie 9.12 teraz w poniedziałek to będę pytała i żądała. Tfu tfu ale trzeba miec wszystko pod kontrolą.

A co do 13.12 to dobry termin i mąż ma rację, wiec tu sie zgodzę ze wtedy wszystko spróbować załatwić.
Nie wiem jak u Was ale tu urzędowe sprawy idzie dość szybko załatwić o ile wszystko mają i nic nie brakuje. ;)

Hej
jednak u nas tez wiało w nocy i to bardzo, dzieci wystraszone. Zreszta teraz też wieje ale mniej.
Domka super temp. rośnie, aż miło popatrzec, no umnie dalej stoi 36,7, brzuch pobolewa tylko rano potem przechodzi, głowa mnie boli. A tak poza tym też gotuje:-( zupe kalafirową

Iwonka - całkowicie rozumiem Twoją reakcję na zachowanie męża :tak: Też byłabym zła a w sumie to chyba byłoby mi przykro. Nie po to się męczę tyle czasu, żeby wyglądać pięknie i świeżo w każdym calu, żeby reakcją był śmiech. Jestem pewna, że Twój nie chciał zrobić Ci przykrości ani rozzłościć, oni właśnie tacy są. Nie chcą źle ale nie pomyślą zanim powiedzą... ale reakcja zabójcza, jak można zacząć się śmiać? :-D To już naprawdę trzeba być facetem. Ciekawe jak oni by zareagowali gdyby się szykowali godzinę, ogolili tam gdzie światło nie dochodzi a jako reakcję otrzymaliby z ironicznym uśmiechem "no ogolony wcale nie wydaje się większy". :-D Byłby foch jak stąd do Afryki.
Iwonka dystans to podstawa. Myślę, że dobrze mu powiedziałaś - bez kłótni i awantur ale dałaś mu odczuć, że zachował się niestosownie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry