reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Domka chyba jakiś wirus, u mnie straszy syn biegunka od wczoraj.
Amaliee faceci czasem są okropni, nawet chyba sobie nie zdają sprawę z tego że robią nam przykrośc, czasami lepiej chyba w takich sytuacjach się nie odzywac, jakos to przetrwac a w odpowiednim momencie powiedziec co nas boli.

Bella chyba tak bo jak pojechalam po Age to dyrektorka dzwonila do mamy jednego chłopca bo tez wymiotował. Nie chce mi jesc ale daje jej aby piciu,to lzej jej sie wymiotuje. No i nic zrobic nie moge bo co wyjde to wola to siedze troche na necie ,troche czytam i pilnuje jej. Ale u nas śnieg sypie. A ślisko tak ze pare razy jak jechalam to sciągało mi auto. Masakra musze M wysłac niech mi opony zmieni i do tego mi nagrzewnica siadła,akurat teraz.Sprzedam ten samochód i rower sobie kupie. Bella wazne ze twoja tem nie spada;-)

Paskudna pogoda dzisiaj wieje strasznie. Byłam u lekarza bo pytać się jakie badania może mąż zrobić bo się uparł że coś jest nie tak bo nie ma bobasa. Mówiłam ze dopiero drugi cykl się staramy. Uśmiałam się z lekarzem...chłop to sobie myśli że dziecko to raz dwa od razu będzie. Chociaż mi się już po woli udzielają te jego humorki że coś może być nie tak. Poczekamy jak się nie uda teraz to rozważymy badania.

A jak u was długo się staracie?

Domka12 czyli tak jak u nas drugi cykl mój to też strasznie niecierpliwy i tylko każe mi testy robić a przecież to za wcześnie @mam mieć dopiero 16....dziś też rano truł mi żebym ten test zrobiła rano;p

U mnie remont łazienki całą scianę wyburzyli dziś. Mam nadzieje ze do świąt zdążą:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry