reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U nas w nocy choinke pod oknem wywalił. M rano ja zciagał zeby mógl do roboty przejechac. U nas tez pogoda sie pogorszyla. A ja jestem zła. W szkole skladka byla natego mikolaja po 30zl. Mieli gry kupic a kupili jakas podróbke monstre high! przeciez to okropne dla tak małych dzieci. No szok

Anastazi gratuluje;-) niech rosnie fasolka;-)

Anastazi dziewczyny są na tyle duże spokojnie możesz kupic prezent tylko chrześnicy, starszej jakąś dużą czekoladę lub bombonierkę żeby nie było głupio, gdyby były małe to wiadomo dziecku przykro i jakiś drobny drobiazg, ale nie jak ma 15 lat:szok:. U nas tez zawsze przyjezdżała chrzestna do mojej siostry i kupowała jej wypasione prezenty było nas pięciu co każdemu miała kupowac? nam zazwyczaj po czekoladzie jakieś słodycze, i nikt nie miał żalu.
Domka obyś miała rację:tak:

U nas w przedszkolu nie składaliśmy się. raz w roku dajemy na komitet 50 zł. Są zawsze paczki na Mikołaja, na dzień dziecka, i na koniec roku, i jeszcze dofinansowują wycieczki lub teatrzyki. Paczki były wypasione. Samochodzik z wadera i reklamówka słodyczy.

Oczywiście Katka od przedszkola, myślę że oni też maja jakieś fundusze na takie rzeczy. Ja jestem zadowolona, te samochody nie jakieś duże, takie średnie bardzo fajne.

reklama
Znowu nastukaly hihi
Ja ogarnelam dom, firanki powieszone nowe:) uff krzyz mi pada:/

Do tego maly mnie tak wydtraszyl ze slabo mi sie zrobilo i zaczelam sie trzasc:/ odkurzalam a on krecil sie wkolo bo piosenka leciala w tv i nagle trzask o kant lawy:( od razy krwiak:( dziurka kolo oka az rozcial i chyba oba kanty zaliczyl bo na policzku jeszcze sliwa:( masakra ale wyglada:(
Teraz podpuchniete ma:( i zciemnialo troche siniak szykuje sie tez na powiece:/

Załączniki

• 1386342901806.jpg
    1386342901806.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry