reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej:) na fonie mam neta a na kompie nie:/ malz na siłowni. ANulka moja Nadia tez ostafnio tam przyfasolila ma limo do tej pory... tez sie strachu najadlam... masakrycznie.... domka super mikolaj xd a mnie boli podbrzusze i dół plecow masakra

reklama
Lisica czyli dalej sie nic nie wyjaśniło, ale masakra to twoje krwawienie.
Katka mnie też bolało podbrzusze przez trzy dni i dół pleców i w prawym boku, na razie przestało bolec, tylko rano a potem przechodzi. martwi mnie tylko że temperatura mi nie rośnie a stoi w miejscu 36,7.:-(
Wiatr dalej szaleje, ciekawa jaka będzie noc?

Domka nie pogadasz, Mikołaj z Ciebie pierwsza klasa:D

Lisica trzymam mocno &&& za szybki powrót do zdrówka, oby się to udało szybko załagodzić:tak:

U mnie jutro ciężki dzień, więc powoli szykuje się do spania, a wiatr dalej hula:(

Witam sie chyba jako pierwsza ;)

Co wy spicie jeszcze ;)?! Ja za 15 minut wyjeżdżam do pracy ! :/ zycze wam miłego weekendu a jeśli któraś testuje to ja za wszystkie cały czas kciuki zaciskam :)!!!!

Pozdrawiam :) muszę uciekać ! Papa ;)

Hej Witam Się:)

Jak tam u was Dziewczynki??
Jak pogoda u was? Noc?

U mnie wiało masakrycznie...

Cz to normalnie że u mnie tempka aż tak skoczyła?

Pije właśnie kawkę:)
Dziś m odbiera auto od mechanika..i zostawimy u niego 700 zł.... Nagrzewnica wymieniona... no i płyny... ale chociaż będzie ciepło w samochodzie....
Fimka testujesz dziś czy czekasz do jutra?

Pogoda straszna u mnie zimno... i pi**a a chcieliśmy z męże jechać dziś na lodowisko, ale mówi że w tej pogodzie auto prowadzi się makabrycznie, u nas wczoraj przez krajową 8 to jechała policja za policja, straż za strażą i karetka za karetka... aż normalnie się bałam...

U nas przytulanek nie było bo poprztykałam się z mężem... Ale nic poważnego...jakoś ostatnio wszystko obracam w żart jakiś taki humor mi dopisuje:P
Wczoraj wieczorem nie miałam neta na kompie.. i coś tam nabazgroliłam, plecy dalej trochę mnie bolą:( brzuch też... a wg to tak trochę intymnie... Spuchły mi wargi sromowe...?:confused::baffled: o co kaman?

Edit: Dodam że nic mnie nie piecze, nic mnie nie swędzi... bo naczytałam się na necie jakis głupot

Ostatnia edycja:
U mnie cała noc wiało i sypało, teraz śnieg się uspokoił ale dalej wieje. Aż mi swiszczy w oknach :-/ i zimno w domu, już podkrecilam na piecu ;-)

Miłego dnia, ja pewnie wezmę małego i pojadę do moich rodziców bo mąż do środy w delegacji... A samej siedzieć mi się nie chce. Tylko kurczę szklanka na ulicy :-/

U mnie cała noc wiało i sypało, teraz śnieg się uspokoił ale dalej wieje. Aż mi swiszczy w oknach :-/ i zimno w domu, już podkrecilam na piecu ;-)

Miłego dnia, ja pewnie wezmę małego i pojadę do moich rodziców bo mąż do środy w delegacji... A samej siedzieć mi się nie chce. Tylko kurczę szklanka na ulicy :-/

Lisica w takim razie życzę Udanego Wekkendu i kochana uważaj a drodze... jak ja widzę co się przed oknami dzieje( mam przed oknami krajową 8) to byś się przestraszyła sama:)

reklama
Witam się i ja, ale tak szybciutko, bo zaraz się ogarniam i na zakupki z mamą lecę:-D

U nas dziś znowu wietrzna noc, mam nadzieje, że następna już będzie spokojniejsza, tym bardziej, że to sobota, więc pewnie gdzieś wyjdziemy i powrót będzie późnym wieczorem, więc wolałabym, żeby już nie było takiej wichury:P

U mnie dzisiaj też temkpa lekko w górę, ale nie wiem czy to znowu nie przez zaburzenia snu, mój wstawał o 5 do pracy i mnie obudził, a ja temperaturę mierzę o 7, ovufriend nie wykrył owulacji, więc póki co staramy się dalej:-)

Miłego dnia wszystkim:))

EDIT: Aaa.. i miałam dzisiaj znowu jakiś zabarwiony śluz na papierze i taką nitkę z krwi, myślicie, że to na ovu??:shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry