reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ojej Anulka. Biedak.

Mojej troche przeszly wymioty. Bynajmniej wode zatrzymala w żołądku 2 razy a wczesniej od razu zwracał wszystko. Spi cały czas...
O to Fabianek bedzie miał prezent od PRAWDZIWEGO mikołaja;-)

Nie pokaze wam jak ja wygladam jak mikolaj bo kolezanke mailem mi wyslala zdj ale sa nienaturalnie małe. Moze uda mi sie powiekszyc.
O udało sie;-) tylko sie niesmiejcie;-)
Zobacz załącznik 597885Zobacz załącznik 597886

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny !

Ja znowu 100lat za murzynami :( . W srode z przedszkola zadzwonili, Seba ma zapalnie spojówek w tłumaczeniu na polski a ze to wirusowe to siedzi w domu, mnie zaczeła angina brac ale jakos podkórowałam i przeszło na szczescie :szok: dzisiaj juz czuje rwanie w kolanach wiec @ pewnie się zbliża :wściekła/y:

Ostanio pamietam to czytałam jak pisałyscie o obrączkach :zawstydzona/y::-( ... Ja nosze ale ja bardzo lubie obrączki są piękne dla mnie :D ! A zaręczynowy sobie samam wybierałąm i wybierałam taki który bede mogła noscic na codzien czyli gładki który nie haczy :D

8-ka mi sie uspokoiła wiec nawet ok :) ... spróbuje Was teraz podczytać bo nawet nie wiem o czym pisac :szok:

Pozdrawiam Was serdecznie :*

reklama
Hej wam. Nie jestem w stanie przeczytać tego co pisalyscie bo padam na twarz. Cały dzień na nogach. Z roboty do gina, wróciłam o 18, Daniel się źle czuje, położyłam go spać i znów siadam do roboty... Nadgodzinki lecą jak szalone. Do tego ten okropny wiatr źle wpływa na nastrój...
U gina bez rewelacji bo on nie jest w stanie póki co nic zrobić, wybrałam exacyl na wstrzymanie krwawienia bo nawet cytologii nie zrobi + dicloduo na stan zapalny (jego podejrzenia). Nie chce póki co przypisywać hormonów, z badaniami muszę chwilę poczekać (dlaczego - nie wiem, nie zrozumiałam go :-/) i przyjść za tydzień jak przestanę krwawic. Zrobił znów usg, patrzył na endometrium i niby ok ale jednak nie do końca...
Amailee napiszę ci tylko ze ja miałam plamienie że sluzem 4 dni po ovu i do dziś jest, tyle ze z plamienia zrobiło się krwawienie także obserwuj to...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry