reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się i ja, ale tak szybciutko, bo zaraz się ogarniam i na zakupki z mamą lecę:-D

U nas dziś znowu wietrzna noc, mam nadzieje, że następna już będzie spokojniejsza, tym bardziej, że to sobota, więc pewnie gdzieś wyjdziemy i powrót będzie późnym wieczorem, więc wolałabym, żeby już nie było takiej wichury:P

U mnie dzisiaj też temkpa lekko w górę, ale nie wiem czy to znowu nie przez zaburzenia snu, mój wstawał o 5 do pracy i mnie obudził, a ja temperaturę mierzę o 7, ovufriend nie wykrył owulacji, więc póki co staramy się dalej:-)

Miłego dnia wszystkim:))

EDIT: Aaa.. i miałam dzisiaj znowu jakiś zabarwiony śluz na papierze i taką nitkę z krwi, myślicie, że to na ovu??:shocked2:

testujesz ze mną w niedziele? za tydz?

reklama
Katka chętnie bym zatestowała, bo razem raźniej, ale myślę, że dla mnie to by było za wcześnie, mam 19 dc, a chyba jeszcze nie było ovu:szok: Więc za tydzień test na 100% by wyszedł negatywny:( A nie chcę się załamywać, myślę, że najwcześniej zrobię 18.12, ale postaram się poczekać dłużej jak @ nie przyjdzie, sprawdzę swoją silną wolę:zawstydzona/y:

hej,a ja w domu.prawdopodobnie zatrulam sie czyms:( obstawiam ze zupa grzybowa z proszku.ciagle wymiotuje i mam biegunke:( na poczatku myslalam ze to grypa zoladkowo-jelitowa.
Wczoraj pilam czarna malwe na wywolanie @ ale do tej pory jej nie ma.oczywiscie przed tym testowalam ale znow 1 kreska.

LASKI DO KWASU:-)))

Witam. U nas snieg po kolana. Dzie rano mierzylam tem 3 razy. Najpierw o 4.45 jak mala sie obudzila bo prezenty pod poduszka ale to bylo juz po lazience mialam 36.24. Potem o 5.30 miałam 36.41 a potem usnełam i zmierzyłam i 7 i było 36.54 i tą temp na wykresie zaznaczyłam ale jako zaburzona a na ovu zeby ignorował. Dobrze zrobiłam.?
Ada moja córka cały dzien wczoraj wymiotowała. na szczescie przespałą cało noc i juz jest ok. Ale ona pewnie wirus bo kolega z klasy tez wymiotował.
Jutro prawdopodobnie ma byc @.... Objawów brak. Oprócz skurczów podbrzusza.
Objawów ciązowych na necie nie czytam bo potem bym sobie roiła niepotrzebnie;-)

O ja jeszcze tylko 5 dni. Bella jak tam?

Ostatnia edycja:
Boli mnie brzuch i jakoś źle się czuję, obym i ja się nie zatruła czymś, albo żeby jakaś jelitówka mnie znów nie wzięła...

Mała kaszle...;/ tak czułam że się ode mnie zarazi, więc czuje że na chorobowym do poniedziałku się nie skończy... dopijam herbatkę i biorę się za jakieś sprzątanie wkońcu..

tak sie zastanawiam:cos ten sluz dzis taki dziwny.delikatny.w tym cyklu nawet nie zauwazylam ciagnacego sie i gestego.pare dni temu czulam ze @ przyjdzie.jest to mozliwe ze raz na pare miesiecy mam plodne?

reklama
Biedne dzieciaczki. Dobra boire sie za sprzatanie. Moze wiecie w radiu leciala ostatnio taka ładna polska piosenka o świetach czy o zimie. Znacie tytuł?? Tak mi sie sposobalo a ani jednego słowa nie pamietam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry