Aleee tworzycie dziewczęsta
K_A_S ty masz chyba termin @ na 15? testować dziś? nie ma szans... tylko niepotrzebnie się zmartwisz... za wczesnie..
Mi właśnie listonosz przyniósł testy
A wg wku*****m się bo moja piżamka miała być wczoraj, a od wczoraj od rana leży na magazynie w Wałbrzychu... kurier K-ex ***** straszne... Dzowniłam dziś 150 razy aż wkoncu się dodzwoniłam... mówie:
Jakim cudem od wczoraj od 6 rano kurier nie wziął do dziś mojej przesyłki... a pan do mnie...
Ze mają mało aut i nie wie,
Ale się wściekłam...
Powiedziałam mu a co mnie to interesuje? To po co bierzecie tyle przesyłek skoro nie potraficie ich dostarczyc na czas?
A on że kurier weźmie moją paczkę w poniedziałek...
A ja do niego:
Panie jak ja bym chciała na poniedziałek to bym nie płaciła za wysyłkę 25 zł tylko pocztą 9 , po to zamówiłam kurierską żeby doszła do końca tygodnia... szkoda ze zapłaciłam przelewem, bo mogłam wziąć przy odbiorze bym wtedy facetowi powiedziała żeby sobie tą paczuszkę teraz w du*ę wsadził;/;/;/ ale już d*pa po ptokach... a chciałam mężowi prezent w wekkend zrobić
Własnie wyszła ode mnie chrzestna małej ... była z Prezentem... Mała spi.. a ja zaraz zabieram się za kończenie obiadku
U mnie tak wieje że zaraz chyba choinkę wyrwie... z przed okna xd