reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Amelie masz racje bo jak sie kupuje prezenty w rodzinie to na wymiane. a nie pchac w czyjes dziecko a oni nic troche nie ładnie.

KAC moja @ ma byc 8.12;-) albo 12.12 kto ja tam wie.

Bello 3 i ostatni cykl;-)

reklama
AmAlie masz swieta racje...skoro oni nie potrafią twojemu dziecku kupic choćby słodycze to czemu ty masz się wykosztowywać....

a jak mam takie pytanie...bo mój M ma chrzesnice 13 lat...ale ona ma jeszcze siostrę która ma 15 lat....jak były młodsze to mój kupowal jakiś drobiazg dla obu dziewczyn...czy pieniądze jak na urodziny albo za czerwony pasek...dawal dla obu...a od jakiegoś czasu daje tylko chrześnicy bo mowi ze tamta już jest na tyle duza ze zrozumie a pozatym ma swoich chrzestnych....powiedzcie czy to jest w porządku?? bo ja trochę głupio się czuje jak przyjezdzamy a mój daje tylko młodszej cos....

Anastazi my mamy ta sama sytuacje i zawsze jakiś drobiazg drugiej kupimy, czy jakieś słodycze bo mi tak głupio dawać jednemu dziecku coś a drugiemu nie. Trzeba się zastanowić jak może czuć się to drugie dziecko gdy nic nie dostanie zwyczajnie przykro. Ja jestem za tym zęby drugiemu nawet coś ze słodkości dać zawsze to się ucieszy że też coś dostanie

Kusiak ja się zastanawiam czy jutro nie testować tylko wydaje mi się że może być za wcześnie a test będzie negatywny i boję się rozczarowania. A Ty jak robisz?

K_a_s jestem tego samego zdania....zresztą do jakiegoś czasu starsza tez dostawala jakies drobiazgi...ale mój M twierdzi ze jeżeli w wieku 15 lat mloda czuje się na tyle dorosla ze ma już chłopaka i więcej jej w domu nie ma jak jest to i zniesie to ze nie jest już dzieckiem żeby słodycze od wujka dostawac....no i w tym problem....w dzień dziecka nawet się o to poklucilismy...nie wiem jak do niego dotrzeć w tym temacie .....

anastazi jak przekonać nie mam pojęcia.. Sama kup jakiś drobiazg i mu to oznajmij ze dla drugiej dziewczyny też coś kupiłaś bo by jej smutno było. Albo zapytaj swojego jak on by się czuł na miejscu tej dziewczyny

reklama
Aleee tworzycie dziewczęsta:)

K_A_S ty masz chyba termin @ na 15? testować dziś? nie ma szans... tylko niepotrzebnie się zmartwisz... za wczesnie..:P

Mi właśnie listonosz przyniósł testy:)

A wg wku*****m się bo moja piżamka miała być wczoraj, a od wczoraj od rana leży na magazynie w Wałbrzychu... kurier K-ex ***** straszne... Dzowniłam dziś 150 razy aż wkoncu się dodzwoniłam... mówie:
Jakim cudem od wczoraj od 6 rano kurier nie wziął do dziś mojej przesyłki... a pan do mnie...
Ze mają mało aut i nie wie,

Ale się wściekłam...
Powiedziałam mu a co mnie to interesuje? To po co bierzecie tyle przesyłek skoro nie potraficie ich dostarczyc na czas?
A on że kurier weźmie moją paczkę w poniedziałek...
A ja do niego:
Panie jak ja bym chciała na poniedziałek to bym nie płaciła za wysyłkę 25 zł tylko pocztą 9 , po to zamówiłam kurierską żeby doszła do końca tygodnia... szkoda ze zapłaciłam przelewem, bo mogłam wziąć przy odbiorze bym wtedy facetowi powiedziała żeby sobie tą paczuszkę teraz w du*ę wsadził;/;/;/ ale już d*pa po ptokach... a chciałam mężowi prezent w wekkend zrobić:(

Własnie wyszła ode mnie chrzestna małej ... była z Prezentem... Mała spi.. a ja zaraz zabieram się za kończenie obiadku:)

U mnie tak wieje że zaraz chyba choinkę wyrwie... z przed okna xd

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry