Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jejku jak ja nie lubie tego ostatniego tygodnia przed @!!! To czekanie jest straszne! Czlowiek zastanawia sie, zaczyna sie nakrecac i mysli i mysli i mysli.... A czas sie wlecze...
Ritta przed ovu jeszcze wytrzymuje bo nie nakrecam sie i nie zastanawiam tylko dzialam i robie co moge by sie udalo i jakos wtedy mi czas szybko mija ale po ovu i dniach plodnych to mnie szlag trafia z tym czekaniem a najgorsze ze wlasnie ciagle mi to po glowie chodzi i jak tylko cos mnie zaboli, zaswedzi, zakluje to juz porownuje do ostatniego cyklu i sie nakrecam... Grrrrr
Nie wiem jak wy macie ale ja z kazdym cyklem nabieram wiekszego dystansu do staran. Choc i tak sie nakrecam :/
Postanowilam popracowac nad moim endometrium i wcinam orzechy wloskie i popijam czerwonym winem