reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witajcie dziewczynki!!! Mogę się do was dołaczyc?? my z męzem juz sie jakiś czas temu staraliśmy ale mineło parę miesiecy i nic ja straciłam ochote na seks i wogóle, zaczelismy się kłócić troche mineło doszliśmy do ładu i teraz na luzie wiekszym chce do tego podejśc chociaz jestem pewna ,że przy każdym okresie bede ryczec:(

Witamy Karla!
To idealne miejsce dla Ciebie ;)
Tutaj można ryczeć, śmieć się, wygadać ;)
Zapraszamy w nasze skromne progi ;)

Powiedz coś więcej o sobie - ile masz lat? Jakie jest Twoje hobby?

Miło dziekuje za uprzejme przyjęcie kochana:)
Mam na imię Karolina wiekszość mói Karla bo wygodniej:) mam 23 lata w lutym 24:) a dokładnie w walentynki:)
Chwilowo jestem kurą domową:) niedawno straciłam pracę:( z wykształcenia kosmetyczka, wizażystka i stylistka paznokci.
Aczykolwiek na codzień się tym nie zajmuję. przynajmniej na razie.

hej dziewczyny,
juz w pracy.chodze w rajstopach grubych bo do spodni sie nie zmiescilam.opuchnieta jestem.dzwonilam do Taty zeby przywiozl mi spodnie na gumce.
Witaj Karla:)
ale mam zgage i mdlosci... Wzielam krople zoladkowe rano bo znow na wymioty mi sie zbieralo.

Hej panny ja juz na nogach:D i piję kawkę...

Wczoraj od godziny 15,45 do 2 nie było prądu;/
Na telefonie wybrzdąkałam tylko to co dałam rade zanim bateria nie padła...

Wczoraj coś mojego męża do padło i przytulaliśmy się jak przywiozłam go z pracy i wieczorem, Mówię mu jakoś o 23 że jestem padnięta i idę spać a on że i tak weźmie mnie na śpiocha xd''
Obudziłam się o 2 w nocy i były pozapalane światła w kuchni łazience i przedpokoju:) i grał telewizor:D a to dlatego ze nie pamietaliśmy czy światła były zapalone czy nie jak wyłaczyli prąd...:D
U mnie tempka skoczyła niby zobaczymy co z tego będzie...

Nie zgadniecie której wczoraj kurier przywiózł mi piżamkę.... o 22,30!!!! hahaha

Ps. W To jeszcze bardziej nie uwierzycie. Zacznę ..ale długa historia...

Mam siostrę która ma 28 lat, Nazywa się Weronika. Mając 18 lat wyjechała za granice z chłopakiem i słuch po niej zaginął... Wg się nie odzywała... Kiedys znalazłam ją na naszej klasie i na fb i pisałyśmy troche ale kontakt znów się urwał..

Wczoraj wchodzę na ovufriend... Na wątek dziewczyny z DOLNEGO ŚLĄSKA. i tak czytam i czytam i natknęłam się na wpis od dziewczyny z nickiem WERONIKA86. O Taki

weronika86
Autorytet
148
Wysłany: 27 listopada, 23:00 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś

Ja aktualnie w Anglii, ale pochodze z Zabkowic Slaskich a M ze Strzelina
wink.gif

Pierwsze skojarzenie... ku*wa moja siostra'>?? i odpisałam że ja tez jestemz ZŚ I Chyba siostre znalazłam a ona :)

weronika86
Autorytet
148
Wysłany: 9 grudnia, 18:38 Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś

Kasia1993 napisała:
Ja też jestem z Ząbkowic Śląskich, i kurde no.. MOja siostra ma m ze strzelina i tez jest weronika... zbieg okoliczności?

Kasiu to chyba jednak JA! ale jajca- spotkalam siostre na ovu po 11 latach
smile.gif

:D i nie miałam potemmm prądu xd tylko telefon:D

Może dziś z nią popiszę wiem ze stara się o 2 dziecko 26 msc juz, ma 11 letniego synka Stasia:)

Dobre jaja co?

Witam Nową Staraczkę:) Rozgość się!

Domka!!!! Kochana tylko nie mów że @ przyszła?

Dzień dobry kochane! Ja tak na szybko się witam, bo zaraz spadam do szkoły przedstawiać ważny projekt. Z rana kupiłam Mojemu prezent już na gwiazdkę - z Alledrogo. Już czuję się biedna :szok: Jeszcze tylko znaleźć pomysły na resztę ludu, którym trzeba coś kupić... to jest moje zadanie na dzisiaj.
Miłego dnia! :tak:

Karla - witaj :-D Długo się staraliście? Używaliście jakiś "wspomagaczy" - ziółka, siemię itd? Jak już dołączyłaś do nas to jestem pewna, że raz dwa Wam się uda :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry