Hej panny ja juz na nogach

i piję kawkę...
Wczoraj od godziny 15,45 do 2 nie było prądu;/
Na telefonie wybrzdąkałam tylko to co dałam rade zanim bateria nie padła...
Wczoraj coś mojego męża do padło i przytulaliśmy się jak przywiozłam go z pracy i wieczorem, Mówię mu jakoś o 23 że jestem padnięta i idę spać a on że i tak weźmie mnie na śpiocha xd''
Obudziłam się o 2 w nocy i były pozapalane światła w kuchni łazience i przedpokoju

i grał telewizor

a to dlatego ze nie pamietaliśmy czy światła były zapalone czy nie jak wyłaczyli prąd...

U mnie tempka skoczyła niby zobaczymy co z tego będzie...
Nie zgadniecie której wczoraj kurier przywiózł mi piżamkę.... o 22,30!!!! hahaha
Ps. W To jeszcze bardziej nie uwierzycie. Zacznę ..ale długa historia...
Mam siostrę która ma 28 lat, Nazywa się Weronika. Mając 18 lat wyjechała za granice z chłopakiem i słuch po niej zaginął... Wg się nie odzywała... Kiedys znalazłam ją na naszej klasie i na fb i pisałyśmy troche ale kontakt znów się urwał..
Wczoraj wchodzę na ovufriend... Na wątek dziewczyny z DOLNEGO ŚLĄSKA. i tak czytam i czytam i natknęłam się na wpis od dziewczyny z nickiem WERONIKA86. O Taki
weronika86
Autorytet
148
Wysłany: 27 listopada, 23:00
Cytuj |
Lubię (0) |
Zgłoś
Ja aktualnie w Anglii, ale pochodze z Zabkowic Slaskich a M ze Strzelina
Pierwsze skojarzenie... ku*wa moja siostra'>?? i odpisałam że ja tez jestemz ZŚ I Chyba siostre znalazłam a ona
weronika86
Autorytet
148
Wysłany: 9 grudnia, 18:38
Cytuj |
Lubię (1) |
Zgłoś
Kasia1993 napisała:
Ja też jestem z Ząbkowic Śląskich, i kurde no.. MOja siostra ma m ze strzelina i tez jest weronika... zbieg okoliczności?
Kasiu to chyba jednak JA! ale jajca- spotkalam siostre na ovu po 11 latach

i nie miałam potemmm prądu xd tylko telefon
Może dziś z nią popiszę wiem ze stara się o 2 dziecko 26 msc juz, ma 11 letniego synka Stasia
Dobre jaja co?
Witam Nową Staraczkę
Rozgość się!
Domka!!!! Kochana tylko nie mów że @ przyszła?