reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja też jestem nie pracująca ale na nudę nie narzekam zawsze coś się znajdzie do roboty. Tym bardziej w przyszłym roku mgr bronie to roboty jest sporo i do ma na głowie:)

A ja to chyba zainwestuje w płyte chodakowskiej.
NIe wiarygodne,powiedzialam M ze jutro autobusem jade bo Agate musze zasczepic i ze szkoly ja na chwile zwolnie( osrodek kolo szkoly) a on Mowi zebym Audi wziela bo abs i lepsze opony a on moj samochod wezmie a ja szok:szok: bo nigdy nie chcial mi pozyczac

Zobacz jaki kochany:) mi mój ostatnio tez powiedział ze mam nie jezdzić komunikacja miejska bo zimno i dostaje samochód:)
Co do Chodakowskiej to ja osobiscie nie lubie dla mnie za nudne te jej cwiczenia, wole zumbe na któa chodze 3 razy w tygodniu, albo nawet z youtuba pocwiczyc cos gdzie cos sie dzieje uwielbiam tanczyć skakać itp.

Karla 4 kg - pięknie ! I rzeczywiście jesteś wysoka a wtedy kilogramy się inaczej rozkładają i tak wygląda się dobrze.
Podaj termin @ to wpiszę cię na naszą listę.

Ja w niedziele trochę przesadziłam na siłowni i tak mnie bolą przewodziciele ud że ledwo chodzę.
U mnie z terminem @ to taka dupa ze nigdy nie miałam regularnych miesiączek, ostatnio mi sie mocno spózniła i teraz już nie wiem kiedy dostaje:/ ale jakoś koło świąt powinnam dostac.

Ja też z tych nie pracujących więc z nudów już wariuję, a ile można sprzątać?!:szok: Ty masz chociaż córunie to się tak nie nudzisz, ale mam nadzieję, że i ja się niedługo doczekam i będę tylko wspominała czasy kiedy nie miałam co robić:-D

EDIT: Dziewczyny da się zrobić, żeby wykres z ovufriend wyświetlał się w sygnaturce na bieżąco?
Ja też chwilowo nie pracuje i niestety jak na złość do sprzątania cięzko mnie zaciągnąc bo albo jakiś serial włacze albo książke poczytam i na chwile przed przyjsciem małża szybko sprzątam hahaha zeby nie było:)

Domka a mnie Chodakowska wkurzyla... napiaslam jej na profilu komentarz ze plyta fajna ale troche nudna i naszpikowana reklamami co nie bardzo mi sie podoba :/ a ze ona krytyki nie lubi to zablokoala mi dodawanie komentarzy :cool:
Mam jej dwie plyty ale wg mnie pieniadzewyrzucone w bloto, wole ZUMBE ;)

Ja nie moge sie ruszyc nigdzie bo czekam na kuriera - materialy do remontu... ciekawe kiedy przyjedzie... a dwa mam troche luzu bo podloga sie suszy ;)

Ja też kocham zumbe jest boska:) jaja jak berety:) zawsze sikam ze śmiechu taką mamy grupe na zumbie:)
No my właśnie niedługo przeprowadzka do dużeegooo domu i zaczynamy remontowac lada chwila bo mamy dom w stanie hmm... takim, że są kaloryfery i białe ściany i jedna łazienka jest zrobiona.. wiec troche roboty i oszczędzamy kasiore:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry