reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny co do Chodakowskiej to miała ostatnio zajecia za 100 zl w Opolu w których można było uczestniczyć....dziewczyny ode mnie ze studiow na te zajecia pojechaly...co się okazało cwiczyly na dworze mało tego nie miały zadnej szatni przebieraly się w korytarzu a rzeczy musiały zabrać ze sobą na boisko ...cwiczyly 3 godz. przy temp. 0 st. na dodatek nie miały zadnego prowiantu w cenie biletu...ani wody ani herbaty. NIC...podostawaly tylko jakies breloczki na pamiatke......co lepsze po zajęciach jak na jej profilu skomentowaly oczywiście negatywnie to.... zostały również zablokowane a komentarze usunięte....jak dla nie to ten babsztyl tylko kase zbija na czym popadnie....a za 100 zl to dziewczyny by kupily karnet na basen i by wyszly na tym o wiele lepiej....ponoc gdzies jeszcze miała takie zajecia i wygladalo to bardzo podobnie....

reklama
dziewczyny co do Chodakowskiej to miała ostatnio zajecia za 100 zl w Opolu w których można było uczestniczyć....dziewczyny ode mnie ze studiow na te zajecia pojechaly...co się okazało cwiczyly na dworze mało tego nie miały zadnej szatni przebieraly się w korytarzu a rzeczy musiały zabrać ze sobą na boisko ...cwiczyly 3 godz. przy temp. 0 st. na dodatek nie miały zadnego prowiantu w cenie biletu...ani wody ani herbaty. NIC...podostawaly tylko jakies breloczki na pamiatke......co lepsze po zajęciach jak na jej profilu skomentowaly oczywiście negatywnie to.... zostały również zablokowane a komentarze usunięte....jak dla nie to ten babsztyl tylko kase zbija na czym popadnie....a za 100 zl to dziewczyny by kupily karnet na basen i by wyszly na tym o wiele lepiej....ponoc gdzies jeszcze miała takie zajecia i wygladalo to bardzo podobnie....
Też właśnie czytałam gdzieś na internecie,że taka żenada... masakra po prostu jakas...:/ kiedyś myślałam że ona jest taka że kasa nie jest dla niej ważna i jest normalna ale najwyraźniej się pomyliłam... dla mnie kasowanie i blokowanie komentarzy oznacza,że coś ma się na sumieniu, bo w każdym aspekcie można mieć swoje zdanie i jeśli ktoś nie ma nic do ukrycia to wyjaśnia sprawę a nie kasuje.. wrrr... wkurza mnie już ona:/

hej laski ja to dziś jak jakiś głodomor jestem :szok: wciągnęłam frytki odgrzane z wczoraj ,a teraz grzeję sobie makaron normalnie w szoku jestem , wiem ,że to nie zdrowe ,ale miałam taką ochotę na fryty wczoraj i dziś z rana poprawiłam i nadal jestem głodna.
Co tam u Was jakieś zmiany na liście?Przepraszam ,że mnie wczoraj nie było ,ale mi laptop odmawiał współpracy
Witam nową staraczkę i trzymam kciuki;)
co u Was kochane jak samopoczucia i objawy?

Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo jakoś nie mogę się ostatnio zorganizować :-( (ale podczytuje Was na bieżąco)

Karla21 WITAJ :-) powodzenia w starankach !!!

Domka przykro mi że @ przylazła :-( ale wierze że już niebawem zobaczysz II :-)

Katka historia z siostrą bomba :-D fajowo by było jakby obu Wam się udało w tym samym czasie :-D

Co do wagi to mi znowu skoczyła do góry :-( na wiosnę przez dwa miesiące straciłam 10 kg, ale po poronieniu mi już 5 wróciło :-(
A tak w ogóle to chyba nici z mojego testowania 19-go bo wszystko wskazuje że faktycznie owulka mi się przesunęła i @ przyjdzie już 17 lub 18 :'-( ... no to zostaną dwa podejścia...

Na razie to tyle ;-)
&&&&& za staraczki i ciężaróweczki :-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry