dziewczyny co do Chodakowskiej to miała ostatnio zajecia za 100 zl w Opolu w których można było uczestniczyć....dziewczyny ode mnie ze studiow na te zajecia pojechaly...co się okazało cwiczyly na dworze mało tego nie miały zadnej szatni przebieraly się w korytarzu a rzeczy musiały zabrać ze sobą na boisko ...cwiczyly 3 godz. przy temp. 0 st. na dodatek nie miały zadnego prowiantu w cenie biletu...ani wody ani herbaty. NIC...podostawaly tylko jakies breloczki na pamiatke......co lepsze po zajęciach jak na jej profilu skomentowaly oczywiście negatywnie to.... zostały również zablokowane a komentarze usunięte....jak dla nie to ten babsztyl tylko kase zbija na czym popadnie....a za 100 zl to dziewczyny by kupily karnet na basen i by wyszly na tym o wiele lepiej....ponoc gdzies jeszcze miała takie zajecia i wygladalo to bardzo podobnie....
wciągnęłam frytki odgrzane z wczoraj ,a teraz grzeję sobie makaron normalnie w szoku jestem , wiem ,że to nie zdrowe ,ale miałam taką ochotę na fryty wczoraj i dziś z rana poprawiłam i nadal jestem głodna.
fajowo by było jakby obu Wam się udało w tym samym czasie