reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fimkaaaa w końcu się odnalazłaś :-) Jesteś na "liście gończej" paru osób ;-)
Gratki dla Męża - musieliście imprezować co nie miara ;-)
Sama jestem ciekawa, co Ci powie ginekolog, 3 mam kciuki &&&& w końcu @ musi przyjść żebyś zaczęła piękny cykl :)

reklama
Fimka w końcu jesteś bo już się zaczynałam martwić,

Po pierwsze gratulacje dla męża, musieliście chyba zabalować ;-)
Po drugie ciekawa jestem co Ci ginek powie i dlaczego tyle nie ma @ :szok:
Aaaaaaaa i ostatnio w ogóle nie wpadasz na Pogaduchy ;-)

Dzięki za troskę dziewczyny :*

Tak, mam zamknięcie miesiąca, mam ciężko w pracy.
Mam nadzieję, że wszystko się już od jutra zacznie uspokajać i w weekend popisze więcej (na Pogaduchach też).

Kupiliśmy po obronie nasze pierwsze w życiu TV. w nagrode za nasze mgrki :D
I wiecie co - nie oglądamy bo tak jesteśmy wieczorem zmęczeni :D

Czy ktoś jeszcze zafasolkował prócz Katki? Coś se wydarzyło?

Iwonka ja będę w niedzielę albo w poniedziałek o ile wcześniej @ nie zawita. Normalnie bym tego nie robiła, ale zrobię to ze względu na to że biorę luteinę i mam ją odstawić w niedzielę wieczorem.. Ale nie nastawiam się na II kreseczki. Najważniejsze, żebym wróciła do zdrowia.

Katka GRATULUJĘ kochana! Spokojnych 9 miesięcy :* :) :-)

Fimka - gratulacje dla męża! Musisz być z niego dumna :)
absolwent.gif

Załączniki

• absolwent.gif
    absolwent.gif
    25,8 KB · Wyświetleń: 113
Fimka gratulację dla męża.
Katka teraz juz oficjalnie GRATULACJE SIERPNIÓWKO.
Domka jestem pod wrażeniem twoich pierników, są super.
Aschlee kochana. cokolwiek by to nie było jestem z Tobą, przesyłam uściski, będzie dobrze.
Bubbles stroiki pierwsza klasa.
Nadrabiam was nadrabiam, na chwile zniknę jedziemy z mężem i chłopakami na małe zakupy.

Fimka gratulacje dla meza dal czadu:-)
Katka dla ciebie juz glosne GRATULACJEEE!!!!!
my dzisiaj jedziemy szukac plytek na schody bo jutro albo po jutrze maja nam zaczac robic bo akurat ziomek co wszystko robi ma czas i chce korzystac.:-) i beda do pierwszego pietra z plytek a do kolejnego pietra czesci sypialnej beda drewniane . Mialy byc cale drewniane ale szkoda bo jak beda na impre albo cos w butach wchodzic to nie zniszcza plytek a do gory juz raczej bez buciorow wiec jakoes fajne drewno.

reklama
Hej dziewczyny! dopisuje sie do staraczek, wlasnie w nocy z 10 na 11.12 mielismy pierwsza prube, to byl moj najplodniejszy moment w cyklu mamy nadzieje na synka :)
teraz mam dziwne klucia w jajnikach i w 5 dniu po mialam straszny bol podbrzusza.... moze sie zagniezdzilo, wszystko bedzie wiadome po 27.12! czekamy!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry