reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Już po wszelkich nadziejach. Przyszłam do domu i okazało się, że @ się pojawiła... Rozryczałam się okropnie. Nigdy nie sądziłam, że zajscie w ciąże jest tak trudne. Wiem kiedy mam owulację, cylke mam regularne. We wszystkie płodne jest stosunek... Więc co jest nie tak? :confused::-(

wspolczuje bardzo..... mysle, ze powinnas sie wybrac do gina, a jak wszystko bedzie ok, to troche psychicznie odpuscic, bo wiesz, ze jak tak bardzo sie chce to nie wychodzi :( trzeba sie czyms zajac, zeby nie myslec! wiem co mowie, mam troje dzieci a przy najmlodszej coreczce pol roku sie staralismy z jednym poronieniem.... i dopiero jak stwierdzilam bedzie co bedzie i zajelam sie rocznym synkiem mojej kuzynki to sie udalo!

Witaj Jussastar i Pati :)

Jussastar -
ja zmierzam do końca 3 cyklu starań. Tylko u mnie teraz wyszły torbiele. Staramy się o pierwsze, a Wy? - jeśli mogę zapytać. Niooo zajście w ciąże nie jest takie hop siu ;) A im bardziej chcesz tym jest gorzej. Może trzeba trochę się zdystansować? Wizyta u ginekologa na pewno będzie wskazana. Nigdy nie miałaś do tej pory problemu z niczym? Hormony itp? Może trzeba jeszcze czasu po prostu:tak:

reklama
hej dziewczyny ja dziś mam kiepski dzień , to znaczy wszystko dobrze ,tylko od rana mi ktoś humor psuje , a potem jeszcze byłam u lekarza na nfz żeby wydębić skierowanie na badania za friko i lekarz ogólnie do dooopki , inny niż ten mój prywatny , usg wyglądało tak : włożył "jest ciąża" wyjął i po badaniu kartę ciąży mi rzucił na biurko i kazał sobie wypełnić :szok:, dał skierowanie na badania i zanim się zorientowałam już byłam po wizycie , nie powiedział nic nawet który to tydzień , czy serce bije, no cokolwiek dobrze ,że wczoraj byłam u prywatnego ginka i wszystko wiem i się nie martwię , nie kazał się zapisać , nie mówił nic prawie cyrk normalnie , taki ktoś no nie mam słów zaraz go obsmaruję na znany lekarz lub na rankingu lekarzy bo to woła o pomstę do nieba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry