reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
może za późno , w sumie po tabletkach wszystko jest możliwe.już sama nie wiem. zobaczę jak sytuacja się rozwinie:/ przed ciążą i po miałam dość długie cykle powyżej 28 dni, nie wiem jak teraz.

Monarti ja tez jestem po tabletkach. Jak odstawilam kilka miesiecy temu to cykle byly 28-32 dni. Pozniej znow bralam. A teraz 32 i 35 dni. Tez juz sama nie wiem jak liczyc ale wiem ze mam pozna owulacje 17-20 dc. Musisz sie troche poobserwowac.

Monarti ja tez jestem po tabletkach. Jak odstawilam kilka miesiecy temu to cykle byly 28-32 dni. Pozniej znow bralam. A teraz 32 i 35 dni. Tez juz sama nie wiem jak liczyc ale wiem ze mam pozna owulacje 17-20 dc. Musisz sie troche poobserwowac.

obserwuje:)z czasem nabiorę wprawy:) kwestia czasu:)za bardzo mi zalezy bo chciałabym sprawić nam prezent na rocznice ślubu wrzesniu:P

Oj monarti, zycze aby sie udalo. Ale wiesz jak jest. Jak sie czasem czegos bardzo pragnie to jak na zlosc nie wychodzi. Trzymam kciuki &&&&

Lisica ja w okolicach ovu tez mam mniej sluzu i bardziej wodnisty, ale 3-5 dni przed duzo rozciagliwego. Potwierdzam ze wiesiolek dziala.

Ostatnia edycja:
Oj monarti, zycze aby sie udalo. Ale wiesz jak jest. Jak sie czasem czegos bardzo pragnie to jak na zlosc nie wychodzi. Trzymam kciuki &&&&

dziękuję :) wiem, nie chcę się nakręcać ale to silniejsze ode mnie :) mąz dopiero w sobotę wraca i tak mamy czas bardzo ograniczony do staranek...

jutro relaksik- kosmetyczka , od piątku wolne od pracy do Nowego Roku....czas na odpoczynek :) może jednak :) coś się z tego wykluje :)

Lisica
- kciuki zaciskam - dzisiaj Twój dzień :)

U mnie staranka w pelni. Maz wlasnie wraca z lotniska ;)
Uciekam, musze sie ogarnac i skoczyc do zabki po pieczywo (zapomnialam kupic) zeby chlopina mial nam z czego zrobic kanapki do pracy :D
Pa

reklama
Monarti mój dzień był wczoraj, dziś mąż ma nockę ;-)
Ritta no właśnie, bardziej wodnisty niż rozciągliwy. Chyba wypróbuję jednak wiesiołek w tabletkach w przyszłym cyklu, bo póki co chciałam zużyć zmielone nasiona. Ale przyznaję, że często o nich zapominałam :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry