reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny,
dawno nie pisałam, ale strasznie dużo sie działo. Byłam u gin. Mam niestety tylko jeden sprawny jajnik:( mąż chodzi zniesmaczony całokształem życia i w pracy wszystko się wali, czyli właściwie prawie wszystko w normie. Nie rezygnuję ze staranek. Termin @ 1.01.14 proszę wpisać, jeśli można prosić:-)

reklama
Myszencja fajnie ze wrocilas. Z jednym sprawnym jajnikiem spokojnie mozna zajsc wiec glowa do gory, piers do przedu i dzialamy. A dlaczego drugi niesprawny ?

Lisica wodnisty sluz to tez plodny. Ale przyznam ze w tym cyklu juz 5 dzien piekne bialko jajka. Az zdziwiona jestem ze owu jeszcze nie ma. Tylko tego wiesiolka troche trzeba pochlaniac ( 6 kapsulek dziennie).

Witajcie wieczornie...

Katka pogratuluje po becie;)

Witam nowe staraczki i myszencje oby udalo sie z jednego;)

A ja odpoczywam po tym powerze lazienka,wc lsnia, pokoj malego pachnie i siadlam, ale maly bajki mucil wiec mysle przrciez nie bede ogladac lilo i poszlam do kuchni jak juz poszlam to kuchnia przejrzala i takim sposobem do sorzatniecia zostaje duzy pokoj i sypialka:) ale yo na sobote zostawie...jutro w zaleznosci jak sie bede czuc porzadki w pulkach z ciuchami...teraz boli mnie wszystko,mij uspal malego i siebie a ja przed tv leze:)

Z Fabim staralam sie poltora roku ale bez mierzenia itp jedno poronienie...rowny rok po tym zaszlam, a teraz to byl 2 cykl...i powiem ze zaskoczylam jak zrezygnowalam z nakrecania efekty od razu byly takze dziewczyny &&&&&&&&&&& i lapac ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;)

JA TO KIEDYS TO MIESZKANIE SPALE!! WSTAWILAM WODE W CZAJNIKU I POSZLAM NA SOFE OCZYWISCIE DOCZYTALAM WAS ODPISALAM...WDTALAM I SE MYSLE SWIECZKA TAK SMIERDZI?? WCHODZE A NA KUCHNI NASTAWIONY CZAJNIK:/ PUSTY GORACY MASAKRA JAK NIE ZIEMNIAKI TO CZAJNIK NO:/ ALE URATOWANY CHYBA BEDZIE DZIALAL...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sięęęę:D Ale miałam sen w nocy że ktoś mnie za nogi ciągnie i skopałam nogami męża w nocy, biedny mówił ze kopałam jak jakaś opętana:D
i że go teraz nogi bolą..

Mnie boli brzuch, w gaciach mokro, chyba zeświruję do tej 15 xd:d

Iwonka super że masz testa! Dawaj tu zaraz wieści:D:D

witam się i ja :)

Katka- to czekamy na wyniki potwierdzające

Myszencja82- ja w pierwszej ciąży zaszłam mając na obu jajnikach mega torbiele- gin twierdziła, że to cud w moim przypadku, chciała mnie wysyłać na laparoskopię jeśli by mi nie zeszły- i w 14 tyg ciąży już nie było po nich śladu :) także głowa do góry

A mnie dzisiaj męczyły koszmary- od rana boli mnie masakrycznie lewy jajnik, może po tabsach uśpione jajniki zwiekszają moc :P i dają o sobie znać :) :-)

Życzę Wam miłego dnia :)

Dzień dobry! :)

Na początek witam nową staraczkę pati :tak:
Ja jestem już po 3 cyklu starań, teraz jesteśmy w trakcie 4. Sądziłam, że szybciej to pójdzie ale aktualnie chyba już się zrelaksowałam, bo jak wiem że ominę sierpień (na którym mi zależało) to jakoś spokojniej do tego podchodzę :-) No i zaczęłam cieszyć się tym co mamy pod wpływem rodzinnych wydarzeń.

Katka - masz sikańca to testuj! I pokaż fotkę :-D nie mogę się doczekać! O której wyniki bety?

Inis- O 12 powinny już być. Mam sikańca ale zdecydowałam że zostawię żeby zatestować jeszcze w wigilie będą już 2 mocne( chyba) i wtedy wstawie. A zreszta bym chyba się jeszce bardziej denerwowała...

Pomysł super Katka, żeby w Wigilię testować... na pewno Święta będą miały inna atmosferę :tak: Jeszcze bardziej rodzinną. A wytrzymasz do wtorku? Ja bym nie wyrobiła chyba :-D raczej zrobiłabym wystawę za antyramą z 10 testów pod rząd, dzień po dniu znając mnie haha :-)

reklama
Inis nie pytaj ile ja wczoraj wyrzuciłam do kosza... małż by mnie chyba zabił jak by zobaczył ile ich zrobiłam...

:szok::szok:piję kawę... Nescafe z melkiem... i czuję brzoskwinie? Które są w otwartej puszcze w lodówce?? :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry