reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to ładnie jestem w plecy , to zaraz przepiszę Fume-Foch ,a Katka prosiła żeby się wstrzymać do wyniku bety więc jeszcze nie przepisałam no tak przecież ja jeszcze nie gratulowałam , gdzie ja mam głowę

Katka - nasza szalona, zwariowana ,niecierpliwa kobietko moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Życzę spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania ;D

Fuma-Foch - moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! kochana napisz jak się czujesz ,kiedy masz wizytę ?

reklama
Kobietka

nadzieja pisała że termin kolejnej @ ma na 9.01.14
katka zafasolkowana, prosiła o przeniesienie
Fuma raczej nie zafasolkowała (podglądam jej wykres, 18.12 dostałą @)
beata1313 prosiła o usunięcie z listy, przerywa starania na rok

Dobra to idę poprawić listę na nowo , bo zrobiłam Fumę jako zafasolkowaną.

Jeśli chodzi o ovufriend to ja go zaczęłam prowadzić i w tym samym cyklu zaszłam ;D wcześniej prowadziłam tylko enpr.

Walne zaraz wiecie co sie dowiedzialam :eek:
Pierwsza zona mojego eks meza tez jest w ciazy i tez termin na lipiec :eek: a ma z eks corke z 7 lipca haha moj fabi z 6 jest ale jaja:cool:

A smialysmy sie kiedys ze eks plidzi w pazdzierniku haha czyli powiedzenie jest prawda ze nie smiej aie dziadku z czyjegos wypadku hehe bo wychodzi na to ze my pazdziernik mamy w genach haha

no już poprawiłam opowiem Wam wczorajszą wizytę na nfz może to wytłumaczy moje nerwy i ból głowy .
Poszłam do przychodni , podeszłam do recepcji powiedziałam dzień dobry , zero reakcji ,pani z recepcji sobie wstała i gdzieś poszła, wróciła i wyglądało to jakby mnie nie widziała , więc powtórzyłam dzień dobry , nic cisza i się na mnie patrzy , no to mówię ,że byłam zapisana do doktora takiego i takiego , spojrzała wykreśliła mnie z listy i nic , poszłam pod gabinet ,w którym byłam u niego w czerwcu prywatnie i czekam ,ale widzę ,że te panie co czekają mają całkiem inne numerki , i dopiero 4 ma wejść ,a ja miałam 13 z rozmowy wynikło ,że całkiem inny lekarz tam przyjmuje w tym gabinecie, poszłam więc do rejestracji ponownie i pytam ,w którym gabinecie przyjmuje lekarz ,a ona ,że w 7 , ja ,że myślałam ,że to będzie wizyta w gabinecie typowo ginekologicznym bo chcę potwierdzić ciążę ,a ona do mnie ,że trzeba było mówić jak się zapisywałam , ja ,że przecież mówiłam , no ,ale nikt tego nie odnotował :szok:, no dobra poszłam wnerwiona pod tę 7 , no i ja jedna byłam i jakaś pani w środku wyszła ja weszłam lekarz mnie pyta o co chodzi zanim zdążyłam usiąść , powiedziałam ,że chcę potwierdzić ciążę , no to zapytał o datę ostatniej @ i kazał się rozebrać i wejść na samolot , ja mu powiedziałam ,że nie chcę aby mi tam gmerał , a on ,że kiedyś to usg nie było i tylko takim badaniem się ciążę wykrywało , już mu nie pasowało coś, ale kazał wejść na to coś z czego łatwo spaść bo to wyglądało jak średniowieczny fotel do badania , no i na tym samolocie mi usg zrobił jak obok była leżanka :sorry2:, a to całe usg to było tak : włożył spojrzał ciąża jest i wyjął i po badaniu , nie zmierzył , nie przyjrzał się nawet na monitor i kazał się ubrać, poszłam się ubrać i wypisał skierowanie na badania , rzucił na biurko kartę ciąży i powiedział ,że mam sobie wypełnić :szok: nic nie wpisał nie podbił stempla nawet , wyszłam poszłam do rejestracji i ta baba pyta mnie czy jest ciąża ,ja ,że jest ,ale nie wiem nawet który tydzień , chyba wyczuła ,że wściekła jestem i pyta na kiedy doktor kazał się zapisać , ja ,że nie wiem bo nic nie mówił , to mnie zapisała na 8 stycznia ,ale chyba tylko odbiorę wyniki i to wszystko , chociaż kusi mnie żeby iść i mu nagadać do słuchu.Normalnie wściekłam się okropnie ;/

reklama
Monarti negatyw :( Musi być taka sama jak testowa lub mocniejsza.

Amaliee ja też mam problem z wybraniem pierścionka z tych z wystawy, zawsze muszę zamawiać. Jak mój m. kupował mi zaręczynowy to babka powiedziała mu " na ołówki pierścionków nie robimy" :-D

monarti tak wyglądały moje w ostatnim cyklu
20131117_121344.jpg

Załączniki

• 20131117_121344.jpg
    20131117_121344.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry