reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lisica tak jak napisala Bellaa, pionowa czerwona oznacza granice wyzszych temperatur (czyli przypuszczalny dzien owulacji), pozioma gruba oznacza temperature podstawowa (ponizej tej lini powinno znalesc sie 6 temperatur przed skokiem) a pozioma cienka jest linia pomocnicza (w drugiej fazie cyklu temperatura nie powinna spasc ponizej tej linii). Na wykresie Belli wszystko ladnie widac.

Ostatnia edycja:
Iwonka ja nigdy nie intetesowalam sie planowaniem plci. Czytalam tylko na tamtym watku ze odstep nie gwarantuje sukcesu, niektorym nie wyszlo. Ale skoro interesujesz sie tematem to pewnie wiesz wiecej niz ja.

Ostatnia edycja:
Amaliee nie chcialam Cie urazic. Ja nie umiem kupowac w outletach, zawsze wracam z pustymi rekami. A sieciowki typu h&m, reservd czy cubus na pewno maja specjalne dostawy na przeceny, czytalam artykul ale nie pamietam gdzie. Kiedys zwrocilam na to uwage ze ciuchy sa inne.

Ritta,
ja pracuję w CH gdzie jest multum takich sklepów i uwierz mi - nie ma takich dostaw (wszystkie przechodzą przez korytarz przy naszym lokalu). Dlatego bardzo trudno na przecenie znaleźć coś ładnego w rozmierze 36, czy 38, bo te rzeczy już się wyprzedały. Na SALE'e zostaje to, co albo nietwarzowe, albo małopraktyczne, albo za wysoka cena w stosunku do jakości.
A co do śmietników... Hm, ja większość rzeczy mam z sekond handów (zarówno ja, mąż, dziecko) większość markowa z metkami. I wiesz co... moja córcia na naszym dość zamożnym osiedlu uchodzi za okoliczną księżniczkę i wielokrotnie ktoś mnie zaczepiał gdzie ja takie śliczne ubranka jej kupuję. Mam rękę do takich miejsc i jestem z tego dumna:tak:

reklama
Amaliee nie sadze ze robilas to nieswiadomie bo widac ze jestes inteligetna dziewczyna wiec nie udawaj zaszokowanej.

I zauwazcie ze uzylam slowa kosz jako metafora a nie smietnik.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry