inis
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim starającym się oraz tym już wystaranym :-) Nie próżnujecie, jest co nadrabiać. Od kilku stron nie było informacji w tabelce więc za pozwoleniem (Ritta, skopiuję od Ciebie, bo Ty pisałaś ostatnio, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko?) z rana podaję tabele wyników 
Październik:
nadzieja210- termin @ 17-23.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Amaliee - termin @ 26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
blueberrry - termin @ 28.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013
Listopad:
inis- termin @ 03.11.2013
Fimka- termin @ 06.11.2013
mariaa - ??
Lista zafasolkowanych :
Mar-chew II
karolq8 II
paulinka88 II
Chińskie ciasteczko na dziś twierdzi...:
Nie przemoczy Cię deszcz, który minął.
Doczytałam, że pisałyście o obawach finansowych... Moje zdanie na ten temat pewnie nie jest oryginalne ale tak naprawdę na dziecko nigdy nie ma dobrego momentu, jeśli patrzeć na finanse. Zawsze można mieć więcej i więcej... My wyszliśmy z założenia, że damy sobie radę. Krótko i konkretnie, pewnie dlatego że oboje jesteśmy osobami baaardzo planującymi kwestie $. Ja dodatkowo uwielbiam oszczędzać :-) No cóż, nikt nie mówił, że jestem normalna...
Fimka - padłam po obejrzeniu teledysku
oplułam monitor i otoczenie. Facet w majtach chodzi i śpiewa do części wyposażenia mieszkania - czy Wam też ta sytuacja wydaje się znajoma? 
Ritta - jak samopoczucie? I jak przedwczorajsze pobolewanie, wczoraj z rana mówiłaś że już lepiej a dzisiaj? Mam nadzieję, że jest okej!
mariaa - witaj :-) odnośnie przekonania "rambo" to z Moim jest chyba inaczej, bo po pierwszym bezowocnym cyklu, nie wiedzieć czemu, wziął winę na siebie. Ale to dobrze, jak się uda i dziecko będzie płakać po nocach to też będzie jego wina hahaha
Podaj proszę datę spodziewanej @ to dopiszę Cię do listy.
Anulka - mały przystojniak z tej Twojej rybki
mam prawie identyczną fotkę jak byłam mała - aż mi się dobre czasy przypomniały 
Pytanie otwarte, nasunęło mi się przy pisaniu o finansach. Wierzycie w.. feromony? Genetyczne 'wyczuwanie' dobrej osoby do prokreacji? Przyznam się, że jak poznałam Mojego to jedną w pierwszych myśli było "chce mieć z nim dzieci". Wcześniej nigdy tak nie miałam, ba!, nawet nie planując rozmnażania się z Obecnym miałam taką myśl w głowie. Sądzicie, że można podświadomie wyczuwać dobrego, zdrowego partnera?

Październik:
nadzieja210- termin @ 17-23.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Amaliee - termin @ 26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
blueberrry - termin @ 28.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013
Listopad:
inis- termin @ 03.11.2013
Fimka- termin @ 06.11.2013
mariaa - ??
Lista zafasolkowanych :
Mar-chew II
karolq8 II
paulinka88 II
Chińskie ciasteczko na dziś twierdzi...:
Nie przemoczy Cię deszcz, który minął.
Doczytałam, że pisałyście o obawach finansowych... Moje zdanie na ten temat pewnie nie jest oryginalne ale tak naprawdę na dziecko nigdy nie ma dobrego momentu, jeśli patrzeć na finanse. Zawsze można mieć więcej i więcej... My wyszliśmy z założenia, że damy sobie radę. Krótko i konkretnie, pewnie dlatego że oboje jesteśmy osobami baaardzo planującymi kwestie $. Ja dodatkowo uwielbiam oszczędzać :-) No cóż, nikt nie mówił, że jestem normalna...
Fimka - padłam po obejrzeniu teledysku
oplułam monitor i otoczenie. Facet w majtach chodzi i śpiewa do części wyposażenia mieszkania - czy Wam też ta sytuacja wydaje się znajoma? 
Ritta - jak samopoczucie? I jak przedwczorajsze pobolewanie, wczoraj z rana mówiłaś że już lepiej a dzisiaj? Mam nadzieję, że jest okej!
mariaa - witaj :-) odnośnie przekonania "rambo" to z Moim jest chyba inaczej, bo po pierwszym bezowocnym cyklu, nie wiedzieć czemu, wziął winę na siebie. Ale to dobrze, jak się uda i dziecko będzie płakać po nocach to też będzie jego wina hahaha

Podaj proszę datę spodziewanej @ to dopiszę Cię do listy.
Anulka - mały przystojniak z tej Twojej rybki
mam prawie identyczną fotkę jak byłam mała - aż mi się dobre czasy przypomniały Pytanie otwarte, nasunęło mi się przy pisaniu o finansach. Wierzycie w.. feromony? Genetyczne 'wyczuwanie' dobrej osoby do prokreacji? Przyznam się, że jak poznałam Mojego to jedną w pierwszych myśli było "chce mieć z nim dzieci". Wcześniej nigdy tak nie miałam, ba!, nawet nie planując rozmnażania się z Obecnym miałam taką myśl w głowie. Sądzicie, że można podświadomie wyczuwać dobrego, zdrowego partnera?