reklama
A
Anulka198424
Gość
Inis ten mialam 20...
Juz pisalam ze jak pania zapytalam o czulosc to oczy zrobila
Juz pisalam ze jak pania zapytalam o czulosc to oczy zrobila
inis
Fanka BB :)
Anulka - no to tym bardziej... ale nie dziwie się, też bym nie wytrzymała :-) Ja kiedyś w aptece poprosiłam o taki z czułością 10 to spojrzała na mnie jak na wariatkę i powiedziała, że wszystkie testy mają czułość 99% - podobnie jak u Ciebie (już doczytałam). Dobrze jest zdobyć trochę wiedzy od farmaceuty :-)
Domka - witaj
napisz coś więcej o sobie, o Was... kiedy masz przewidywany termin @? Przyda się do listy 
Domka - witaj
78LENA
Fanka BB :)
Ritta: Oj faktycznie nic nie pisałyście o IUI
chyba faktycznie nie powinnam tu być, a szkoda bo widac, że bardzo sie wspieracie. Spróbuje odnaleść forum o inseminacji. Ale wam też dam znak co u mnie:-)jeśli mogę oczywiście.
Tak czy siak wszystkie chcemy mieć dziecko dlatego trzymam mocno kciuki za was wszystkie.
lena
chyba faktycznie nie powinnam tu być, a szkoda bo widac, że bardzo sie wspieracie. Spróbuje odnaleść forum o inseminacji. Ale wam też dam znak co u mnie:-)jeśli mogę oczywiście.Tak czy siak wszystkie chcemy mieć dziecko dlatego trzymam mocno kciuki za was wszystkie.
lena
K
kobietka22
Gość
No uporałam się z burakami ,ja nie robię takich zwykłych tylko z papryką i cebulką pycha
Ritta- no zerknęłam na wykres paulinki i na Twój , faktycznie może jeszcze jest nadzieja ,ale gdyby się okazało ,że się udało to byłabym w niemałym szoku bo wiem z doświadczenia ,że to nie takie proste jak się wydaje, pożyjemy zobaczymy
Domka12 - witaj w naszym gronie
napisz na kiedy masz termin @ to wpiszę Cię na listę staraczek
nadzieja! - rozumiem ,że mam poprawić na liście Twój nick ? będziesz teraz pod tym obecnym tak?
powiem Wam ,że głowa mi pęka ,aha i mam takie pytanie dość krępujące
bo mam pewien problem
otóż jakby to delikatnie napisać , odkąd pamiętam to codziennie lub co drugi dzień się załatwiałam ,a teraz od czwartku nic kompletnie, nic mnie nie boli i nie dokucza ,ale to takie jakieś dziwne , tym bardziej ,że jak @ się zbliżała to już zupełnie nie było z tym problemu ,a wręcz odwrotnie i mam pytanie czy macie może jakieś sposoby i metody jakby tu poprawić trawienie czy też wydalenie tego co niepotrzebne?
aha Anulka - nie załamuj się na moje oko i mój mały rozumek to jest za wcześnie poczekaj do terminu @ ,a jak nie przyjdzie to testuj

Ritta- no zerknęłam na wykres paulinki i na Twój , faktycznie może jeszcze jest nadzieja ,ale gdyby się okazało ,że się udało to byłabym w niemałym szoku bo wiem z doświadczenia ,że to nie takie proste jak się wydaje, pożyjemy zobaczymy
Domka12 - witaj w naszym gronie
nadzieja! - rozumiem ,że mam poprawić na liście Twój nick ? będziesz teraz pod tym obecnym tak?
powiem Wam ,że głowa mi pęka ,aha i mam takie pytanie dość krępujące
bo mam pewien problem
otóż jakby to delikatnie napisać , odkąd pamiętam to codziennie lub co drugi dzień się załatwiałam ,a teraz od czwartku nic kompletnie, nic mnie nie boli i nie dokucza ,ale to takie jakieś dziwne , tym bardziej ,że jak @ się zbliżała to już zupełnie nie było z tym problemu ,a wręcz odwrotnie i mam pytanie czy macie może jakieś sposoby i metody jakby tu poprawić trawienie czy też wydalenie tego co niepotrzebne?
aha Anulka - nie załamuj się na moje oko i mój mały rozumek to jest za wcześnie poczekaj do terminu @ ,a jak nie przyjdzie to testuj
reklama