reklama
inis
Fanka BB :)
Ritta - o, o właśnie to o czym piszesz... to jest taki czas, który sam z siebie jest wyjątkowy. A z fasolką pod sercem jest jeszcze podwójnie wyjątkowy.
No i można powiedzieć rodzince, która jeszcze nie wie (zakładając, że to początek ciąży - jakbyśmy teraz zaszły).
Domka - termin @ to jest termin spodziewanej miesiączki. W tym terminie większość też testuje, więc od razu na liście widać czy któreś nie testują razem
Swoją drogą - kiedy mówi się rodzinie i 'wszystkim'? Bo najbliższym wiadomo, że od razu...
No i można powiedzieć rodzince, która jeszcze nie wie (zakładając, że to początek ciąży - jakbyśmy teraz zaszły). Domka - termin @ to jest termin spodziewanej miesiączki. W tym terminie większość też testuje, więc od razu na liście widać czy któreś nie testują razem
Swoją drogą - kiedy mówi się rodzinie i 'wszystkim'? Bo najbliższym wiadomo, że od razu...
witaj domka
@@@ to po prostu miesiaczka

inis mój maz w razie czego dowie się w srode w swoje urodziny a rodzina tzn. rodzice...akurat w tym roku wszyscy spędzamy je razem,,,tzn moja mama i rodzina mojego meza....wiec dostaliby w prezencie zdjecie usg w kopercie
tak sobie mój maz wymyslij co do rodzicow
P

inis mój maz w razie czego dowie się w srode w swoje urodziny a rodzina tzn. rodzice...akurat w tym roku wszyscy spędzamy je razem,,,tzn moja mama i rodzina mojego meza....wiec dostaliby w prezencie zdjecie usg w kopercie
ookatkaoo1993
Hej wszystkim♡ pije kawke. Zaraz siade na kompa bo z telefonu pisze
bo dopiero sie kbudzilam a wy juz 2 strony napstrykalyscie.=-O;-);-);-) Rita w jakim roku rodzilas.?
ookatkaoo1993
Aha Aha to wszystko jasne;-) Termin @ będzie 8 listopada;-) Dziekuję baaardzo za odpowiedz
Domka jak ci fajnie
Laseczki moze wszystkie z nas beda zasiadywac na watku dla lipcowek
inis
anastazi - mąż ma świetny pomysł
albo takie ozdobne bileciki (coś jak mini-zaproszenia na ślub) z wklejonym zdjęciem USG i podpisem "wesołych świąt życzy wnuczek/wnuczka"
Katka - dzień dobry
obudź się i nadrabiaj nasze ploteczki.
Ja Was powoli opuszczam w ten poranek, bo zbieram się na kawę z przyjacielem... Wrócił po roku nieobecności, trzeba się nagadać
albo takie ozdobne bileciki (coś jak mini-zaproszenia na ślub) z wklejonym zdjęciem USG i podpisem "wesołych świąt życzy wnuczek/wnuczka" Katka - dzień dobry
Ja Was powoli opuszczam w ten poranek, bo zbieram się na kawę z przyjacielem... Wrócił po roku nieobecności, trzeba się nagadać

reklama
A
Anulka198424
Gość
Hej dziewczyny ja wstalam kompletnie bez humoru po wczorajszym...jakoa mnie przytlaczaja akcje z wymiana zdan z moim... poszlam spac z malym i juz nie odzywalismy sie z moim...
Oczywiscie na standardzie rano smsy: czesc kochanie...kocham...kocham ciebie i nikogo wiecej...
Nie reagowalam i kolejny...
Dzien zaczal sie smutno jakos same lezki leca jak pisze teraz do was...najchetniej nie wyszla bym z lozka:/ ale maly ehh
Mialam kazdej coa napisac ale oczywiacie powylatywalo z glowy...
Anastazi
mi tez wypadl by termin porodu na 3 lipca choc na innym wyszlo mi chyba 6...a to bylby prezent FABIANA URODZILAM 6 GO
kazda by tak chciala a mysle ze w zimie w wielkim bzuchem latwij a w lecie duchota
ja jestem ze stycznia do tego 2go haha
Oczywiscie na standardzie rano smsy: czesc kochanie...kocham...kocham ciebie i nikogo wiecej...
Nie reagowalam i kolejny...
Dzien zaczal sie smutno jakos same lezki leca jak pisze teraz do was...najchetniej nie wyszla bym z lozka:/ ale maly ehh
Mialam kazdej coa napisac ale oczywiacie powylatywalo z glowy...
Anastazi
kazda by tak chciala a mysle ze w zimie w wielkim bzuchem latwij a w lecie duchota
Ostatnio edytowane przez moderatora: