reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ritta - o, o właśnie to o czym piszesz... to jest taki czas, który sam z siebie jest wyjątkowy. A z fasolką pod sercem jest jeszcze podwójnie wyjątkowy. :tak: No i można powiedzieć rodzince, która jeszcze nie wie (zakładając, że to początek ciąży - jakbyśmy teraz zaszły).

Domka - termin @ to jest termin spodziewanej miesiączki. W tym terminie większość też testuje, więc od razu na liście widać czy któreś nie testują razem :)

Swoją drogą - kiedy mówi się rodzinie i 'wszystkim'? Bo najbliższym wiadomo, że od razu... :)

witaj domka:):) @@@ to po prostu miesiaczka:):):)

inis mój maz w razie czego dowie się w srode w swoje urodziny a rodzina tzn. rodzice...akurat w tym roku wszyscy spędzamy je razem,,,tzn moja mama i rodzina mojego meza....wiec dostaliby w prezencie zdjecie usg w kopercie:):) tak sobie mój maz wymyslij co do rodzicow:)P:):)

Hej wszystkim♡ pije kawke. Zaraz siade na kompa bo z telefonu pisze:) bo dopiero sie kbudzilam a wy juz 2 strony napstrykalyscie.=-O;-);-);-) Rita w jakim roku rodzilas.?

anastazi - mąż ma świetny pomysł :tak: albo takie ozdobne bileciki (coś jak mini-zaproszenia na ślub) z wklejonym zdjęciem USG i podpisem "wesołych świąt życzy wnuczek/wnuczka" :D

Katka - dzień dobry :) obudź się i nadrabiaj nasze ploteczki.

Ja Was powoli opuszczam w ten poranek, bo zbieram się na kawę z przyjacielem... Wrócił po roku nieobecności, trzeba się nagadać :-D

reklama
Hej dziewczyny ja wstalam kompletnie bez humoru po wczorajszym...jakoa mnie przytlaczaja akcje z wymiana zdan z moim... poszlam spac z malym i juz nie odzywalismy sie z moim...

Oczywiscie na standardzie rano smsy: czesc kochanie...kocham...kocham ciebie i nikogo wiecej...
Nie reagowalam i kolejny...

Dzien zaczal sie smutno jakos same lezki leca jak pisze teraz do was...najchetniej nie wyszla bym z lozka:/ ale maly ehh

Mialam kazdej coa napisac ale oczywiacie powylatywalo z glowy...

Anastazi:) mi tez wypadl by termin porodu na 3 lipca choc na innym wyszlo mi chyba 6...a to bylby prezent FABIANA URODZILAM 6 GO:D

kazda by tak chciala a mysle ze w zimie w wielkim bzuchem latwij a w lecie duchota:)ja jestem ze stycznia do tego 2go haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry