Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam wszystkich miło i serdecznie:-)my z mężem tez zaczelismy w pazdzierniku starankoo drugiego dzidziusia
witam wszystkich miło i serdecznie:-)my z mężem tez zaczelismy w pazdzierniku starankoo drugiego dzidziusia
Na jesienną zawieruchę emocjonalną koniecznie trzeba zaradzić. Dla mojego niezawodnego przepisu potrzebujemy około 30 minut. Napełniamy wannę ciepłą (nie gorącą*) wodą z pianką, dookoła łazienki ustawiamy świeczki zapachowe/delikatne kadzidełko/olejek, bierzemy książkę lub też puszczamy ulubioną muzykę i relaksujemy się w wodzie. Dla osób posiadających prysznic wyjście jest to samo, z tym że bez piany
Oświetlenie oraz muzyka pomogą poczuć się jak księżniczka we własnej łazience - i o to chodzi! 

Wymienił mi na dobrą, dopłaciłam tylko różnicę (mimo, że inna apteka!), kazał tylko donieść receptę. To jest bardzo odpowiedzialna praca, jeden błąd a mogła wyjść tragedia... 

Długo żeśmy posiedzieli, wróciłam padnięta i zasnęłam podczas gdy Mój coś mi opowiadał o tym co czuje. Ale siara...
Obudziłam się, żeby jeszcze przed nocą do wc skoczyć a on mówi dalej!
Myślał chyba, że tylko leżę z zamkniętymi oczami... No mówię Wam, nie wiedziałam czy walnąć śmiechem czy się schować pod panele 
To będzie Wasz pierwszy cykl staranek obecnie czy macie już jakiś za sobą? 
Dobrze, że rodzinna imprezkę masz już za sobą. Ja również średnio za nimi przepadam.